-
June 9th, 2012, 20:32
پاسخ : سرور خارجی برای بازی با سی پی یو و آپلینک بالا؟

نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
برای گیم سرور اگر کلاینت ها ایرانی هستند به جز اینترانت هیچ گزینه ی دیگری ندارید !
چون بقیه کشور ها که اصلا پینگ خوبی ندارن حتی کشور های همسایه . بهترین لوکیشن برای کلاینت های ایرانی تهران هست و بس !
اگر روی اینترنت هم باشه که تو 2ثانیه اتک میارن پایین ! به دلیل ظرفیت های پایین شبکه ی اینترنت ایران !
اگر نیاز به پردازش بالا دارید و بودجه خوبی دارید توصیه میکنم سرور اختصاصی تهیه کنید . در حد 300 ~ 450 هزار تومان گزینه های مناسب پیدا میشن .
ولی دوست عزیز من که گفتم, چند تا سرور روسیه رفتم پینگ عالی داشتند در بعضی موارد حتی بهتر از ایران (فراسو, پارس انلاین) و غیره. فقط نمیدونم کجای روسیه اینقدر خوبه! برای همین پرسیدم
سرور اختصاصی هم همین طور که گفتین خیلی!!! گرون در می اد , اگه قیمت های روسیه هم مثل اروپا باشه خوب ادم یه مجازی میگیره کلی ارزونتر
-
-
June 9th, 2012 20:32
# ADS
-
June 9th, 2012, 20:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taomao
ولی دوست عزیز من که گفتم, چند تا سرور روسیه رفتم پینگ عالی داشتند در بعضی موارد حتی بهتر از ایران (فراسو, پارس انلاین) و غیره. فقط نمیدونم کجای روسیه اینقدر خوبه! برای همین پرسیدم
سرور اختصاصی هم همین طور که گفتین خیلی!!! گرون در می اد , اگه قیمت های روسیه هم مثل اروپا باشه خوب ادم یه مجازی میگیره کلی ارزونتر
خوب شما پینگ اون سرور روسیه رو از چند لوکیشن تست کردید ؟ چون معمولا شبکه به بیرون از کشور بره کلا پینگ ها منظقه ای میشه . مثلا اگر کلاینت از بوشهر یا اونورا داشته باشید که دیگه خیلی خراب میشه اوضاع .
یه سر به Hostkey بزنید پینگ بگیرید ببینید چجوریاست . ولی نظرم اینه که سرور به جز اینترانت مناسب کار شما نیست .
-
-
June 9th, 2012, 21:14

نوشته اصلی توسط
amirlord
خوب شما پینگ اون سرور روسیه رو از چند لوکیشن تست کردید ؟ چون معمولا شبکه به بیرون از کشور بره کلا پینگ ها منظقه ای میشه . مثلا اگر کلاینت از بوشهر یا اونورا داشته باشید که دیگه خیلی خراب میشه اوضاع .
یه سر به Hostkey بزنید پینگ بگیرید ببینید چجوریاست . ولی نظرم اینه که سرور به جز اینترانت مناسب کار شما نیست .
بوشهر رو من نمیدونم راستش , من مال کرمانم و گفتم بعضی سرورهای روسی پینگشون خیلی عالی هست (اصلا این اینترنت ملی که تبلیغشو میکنن در حقیقت پهنای باند بیشتر از روسیه هست), خلاصه من این تاپیک رو زدم ببینم کجای روسیه اینقدر توپه, بعدشم گفتم تو ایران اصلا فرهنگش جا نیفتاده , اگه بازیت خوب باشه بهت فحش میدن! من با سنگاپور و هند هم بازی کردم همین طور بود ,
خلاصه دوستان اگه احلش هستین یه سرور خوب روسیه پیدا کنین من خودم میخرم بریم بازی کنیم...
-
-
June 9th, 2012, 21:16
این hostkey در ضمن چیه ؟ اگه توضیح بدین ممنون میشم
-