سلام علیکم
عزیزان میخواستم بدونم در کشور چین دیتاسنتر یا سرویس دهنده وجود داره که سرور اختصاصی بفروشند با واحد پولی خودشون که یوان هست
سلام علیکم
عزیزان میخواستم بدونم در کشور چین دیتاسنتر یا سرویس دهنده وجود داره که سرور اختصاصی بفروشند با واحد پولی خودشون که یوان هست
یه نگاهی به اینجا بنداز
Colocation China - Data Centers
ممنون از این دیتاسنتر مپ چند سایت رو پیدا کردم ولی فعالیتشون دیتاسنتر بوده و سرور اختصاصی نمیفروختند و حتی سرچ کردم گوگل سایت چینی پیدا کردم قیمت های سرور هاشون مال 2/3سال پیش سال 2009 بوده هنوز نتونستم یه دیتاسنتر که سرور اختصاصی هم داشته باشه پیدا بکنمیه نگاهی به اینجا بنداز
Colocation China - Data Centers
ویرایش توسط kingserver : June 9th, 2012 در ساعت 20:25
توی چین وضعیت زیاد جالبی برای دیتا سنترها برقرار نیست
و نهایتا دیتا سنتر خوبی پیدا نمیکنید
دوست عزیز سرور چینی واسه چی حالا مبخوای بگیری ؟
به خاطر اینکه نرخ ارز چین بسیار ارزان هستدوست عزیز سرور چینی واسه چی حالا مبخوای بگیری ؟
این سایت رو هم چک کنید واحد پولشونرو نگاه کنید نرخ ارزهای معتبر (دلار آمریکا، درهم امارات، یورو، یوان چین) در بازار آزاد و بانکها - قشم آنلاین
دوست عزیز در عوض قیمت هاش بالا میشه .
من یک بار دنبالش رفتم، قیمت هاش از جاهای دیگه بیشتر هست و ساپورت انگلیسی هم سخت میدن
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
والا من سایت های چینی که نگاه کردم از اروپا هم گرون تر بود قیمت هاشون یکی البته دیدم ولی خوب اگه به واحد پول خودشون سرور بخریم ارزشمند هستمن یک بار دنبالش رفتم، قیمت هاش از جاهای دیگه بیشتر هست و ساپورت انگلیسی هم سخت میدن
کیفیت جالبی ندارند فقط بدرد اسپم میخورند!
ساپورت انگلیسی بسیار ضعیف همینطور بعضا عدم سرویس دهی به شرکت های خارجی ! بعضی از دیتاسنترهاشون فقط به افراد چینی سرویس میدند
دو سال پیش من از اینجا سرویس داشتم
域名注册|空间申请|智能建站|虚拟主 |VPS主机|网站建设|主机租用|企业邮局-中国数据
http://www.west263.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)