سلام.
خواهش می کنم قربان، من هم منظوری در جواب قبلی نداشتم.
صحبت شما صحیح است ولی باز هم دلیل این صحبت، درست نخواندن جواب اصلی من هست.
من بخش مربوط به پاسخ سوال شما رو دوباره کپی می کنم.
***** ما در اصل Network Provider هستیم تا دیتاسنتر. (Multi-Homed base)
***** یعنی دیتاسنتر هایی که در اطراف ما هستند، از ما شبکه می گیرند. چرا ؟
***** چون ما با تمام شرکت های Network ای که نام بردم قرارداد داریم و تفاوت DC با Network Provider در این هست که ما تمامی دستگاه های مرکزی شبکه رو از هر شرکت طرف قرارداد تحویل گرفتیم و به شرکت منتقل کردیم و در واقع از طریق Link های دیگه به شرکت های تامین کننده شبکه وصل نیستیم !
یکم توضیح بیشتر:
شما اگر 1 لینک از هر Network Provider داشته باشی و به هر دلیل اون لینک قطع بشه، شبکه دیتاسنتر قطع میشه. پس ما که به حالت Mesh از شرکت های بزرگ Bandwidth Provider شبکه مستقیم گرفتیم، و در شرکت خودمون به حالت Multi-Homed Base شبکه کردیم، میتونیم با تظمین بی مشکل بودن شبکه *خروجی از طرف شرکت ما* به سرویس دهی به شرکت ها و دیتاسنتر های اطراف ادامه بدیم.
درضمن، به نظر شما وقطی یک شرکت هست که هزینه های سنگین دستگاه های مورد نیاز برای ایجاد شبکه Mesh در حالت Multi-Homed Base رو تقبل کرده، دیگه دلیلی داره که شما هم که مثلاً یک شرکت خصوصی یا دیتاسنتر کوچیک دارید، بخواید همچین هزینه ای کنید ؟ یا شبکه خودتون رو از شرکتی مثل شرکت ما تهیه می کنید که همه این کارها رو کرده و 1.65TB/s (یا به عبارتی 1650 Gbps) شبکه از Bandwidth Provider های بزرگ آمریکا رو به حالت Central و هیمنطور Multi-homed base و با قدرت شبکه ای Mesh ترتیب داده خریداری کنید ؟
لطفاً توضیح بیشتر در انجمن نخواید چون مدیران شرکت ما سریحاً در مورد Public کردن اطلاعات شرکت ما به من هشدار جدی دادند.
اگر بازم نیاز به توضیح بیشتر دارید (شخص شما) لطفاً از طریق یاهو! یا ایمیل با من در تماس باشید.
با تشکر.