هرکس در هر شرایطی ادعا کنه کمبود داره ولی فکر میکنم این برخورد با کاربران و همکاران خیلی خیلی زشته کاربرانی که اعتماد میکنند و سرور میگیرند نیاز به پاسخگویی دارند نه حرف سر بالا
موفق باشید![]()
هرکس در هر شرایطی ادعا کنه کمبود داره ولی فکر میکنم این برخورد با کاربران و همکاران خیلی خیلی زشته کاربرانی که اعتماد میکنند و سرور میگیرند نیاز به پاسخگویی دارند نه حرف سر بالا
موفق باشید![]()
خیلی خیلی خیلی بازم خیلی معذرت می خوام که این حرف رو میزنم ولی خدایی نمی تونم نگم!
یه چوپــــــــــــــــان پیدا میکردیم ازش سرور اختصاصی می گرفتیم از این فرهنگش بیشتر و برخوردش بهتر بود!
این شیوه برخورده؟؟؟؟؟؟
Mehdi Khambari
کاربر 03/06/2012 20:45
پیرامون تاپیک وب هاستینگ تالک:
VPS1 : 37.59.248.25
Password: ************
VPS2 : 37.59.228.27
Password:***********
هر 2 ویندوز 2008
ممنون میشم دانلود 70 مگابایت رو نشون بدین.
پ.ن: مشکل نرم افزاری و مدیریتی نیست. بنده ادعا می کنم سخت افزار پورت و یا هارد این سرور ایراد داره.
تشکربین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان 03/06/2012 20:49
اینجا انجمن وب هاستینگ تالک نیست..برین همونجا بدین براتون درست کنین!!! بهتون عرض کردم موارد سخت افزاری شامل ما میشه...در مورد سرعت هم قبلا بهتوت عکس دادم..ما از پنل همه چیز رو بررسی میکنیم نه نرم افزاری....اگه فکر میکنین مشکل سخت افزاری داره میتونیم سرور رو به حالت
rescue mode
ببریم و تست کنیم که بین 1 ساعت تا 4 ساعت طول میکشه و وی پی اس ها از دسترس خارج میشه
================
مبین پارسیان - سمت مدیریت شرکت
فرا نتورک آرزومند آرزوهایتانMehdi Khambari
کاربر 03/06/2012 20:56
ا؟
شما رو تو انجمن یه هفته بن کردن چرا زدی به اون درش مشتری های خودتو رو میپرونی؟
همین امشب بود مثلا یکی رو فرستادم سفارش سرور اختصاصی بده از اینجا!
کی عکس از دانلود سرور من دادین به من ؟
وقتی میگم یه ایرادی داره حتما داره که اینقدر دارم تکرار می کنم.
اگه یه لوگین به وی پی اس ها کنی آسمون به زمین نمیاد!
امیدوارم تجربه آخری نباشه که باهاتون کار می کنم!
یا حقبا عرض معذرت مجدد از تمامی عزیزان و بزرگوارانمبین پارسیان -مدیر شرکت
کارمندان 03/06/2012 21:00
ما در 100 انجمن دیگه هم فعالیت داریم فکر نکنم به شما ربطی داشته باشه چرا بن شدیم.(در انجمن هم دلیل بن شدن رو در تاپیک مربوطه زدن)..و اینکه در مورد حل مشکل هم بهتون توضیح دادم..خواستین تست کنیم گفتم جطور میتونیم تست کنیم....
ویرایش توسط empratoor : June 4th, 2012 در ساعت 00:49
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
راستی جناب پارسیان حالا که تشریف میارید جواب دوستان رو بدید ، یه شماره تماس شرکت + آدرس دفتر + شماره ثبت رو هم لطف کنید ، اخه چند نفر سوال پرسیده بودند و جواب نگرفتند( مخصوصاً اینکه شماره تماس ها توی سایتتون موضوعی شده بود توی این انجمن )مبین پارسیان -مدیر شرکت
آقای پارسیان فکر نمیکنید بهتره توی گُفتارتون کمی تجدید نظر کُنید و الفاظ بهتری رو به کار ببرید؟![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
و اینکه جناب پارسیان بهتر نیست که واسه 2 هزار تومان سود روی سرور های کیمسوفی به مشتری هاتون دروغ نگید ؟
به خدا آدم ادب شما رو می بینه خجالت زده میشه .
مشکل ایشون اینه که خودش رو بالاتر از بقیه میدونه واسه همین هر جور که دلش بخواد با مشتری حرف میزنه!
قبل خرید ایشون و کارمنداشون جواب هر تیکت رو حداکثر تو 1 ساعت می دادن
بعد خرید که مشکل داشتیم 20 ساعت 20 ساعت جواب می دادن!!! اونم به زور
از مدیر سایت خواهشمندم که این تایپیک رو به هیچ عنوان پاک نکنه تا واسه کسایی که از این به بعد می خوان خرید کنن تجربه بشه تا متضرر نشن
شما که اینقدر گله میکنین چرا سرور از ما میگیرین!!! از جای دیگه خرید کنید!
دوست عزیز تشریف ببرید از همون چوپان از ماه آینده خرید کنید...سرویش شما از ماه آینده تمدید نخواهد شد
دوست عزیز شما مشتری ما هستین که بهتون جواب بدم؟؟ در مورد شرکت هم ..خود فرانتورک از اسفند امسال در برج تجاری سلمان مشهد دفترش راه اندازی میشه..در حال حاضر شرکت برای واردات لپ تاپ هست که همکارانی که خرید داشتن یا آمدن آدرس رو بلد هستن!!! چون در ارتباط با فرانتورک نیست نیازی نمیبینیم که به شما توضیح بدم!..هر وقت مشتری ما شدین هم آدرس شرکت رو میدیم هم تلفن ثابت شرکت با شماره 4 رقمی!
در نمایشگاه کامیپوتر مشهد هم در سالن فردوسی هر سال میزبان دوستان بودیم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)