صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 42

موضوع: درخواست سرور از 4 كشور مختلف غير از فرانسه رم 512 ماهيانه 10ت

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور از 4 كشور مختلف غير از فرانسه رم 512 ماهيانه 10ت

نقل قول نوشته اصلی توسط mamali5 نمایش پست ها
    ما 4 سال هست که سرویس با پهنای باند نامحدود میدیم و نه خودمون و نه مشتریامون
    هیچ کدوم به مشکلی بر نخوردیم
    یعنی به نظر شما ovh هم دروغ میگه که پهنای باند نامحدود!!!
    اگه در مورد سخت افزار میگفتن حرفتون درست بود اما در مورد ترافیک شبکه کاملا حرفتون رد میشه!
    من هم خیلی تازه کار نیستم عزیز،
    خودتون هم می دونید که بعضی از دیتاسنتر ها هم پورت به اصطلاح Unmetered ارائه میدن، که این مورد هم معمولا هزینه ی خیلی بالایی داره مخصوصا واسه پورت 1.
    و مورد دیگه ای که مشتری ها بهش معمولا توجه نمی کنند، اینه که پورت سرور محدوده، و جاهایی مثل OVH و Hetzner هم که پورت های کیفیت بالایی نداره و به پای جاهایی مثل Iweb و XLHost نمیرسه. حالا با این پرت، مگه کلا چقدر میشه در ماه دانلود و آپلود کرد؟!

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط j4b3r نمایش پست ها
    عجب!
    شما که دیدی واسه ما هم تعریف کن!
    از کدوم نامحدود ها؟! از اونا که استفاده از رم و سی پی یو محدوده؟ یا اونایی که فقط تا یه حدی نامحدود هست و بعدش کلی بهونه پیدا میشه واسه ارتقا و پرداخت هزینه ی اضافی و ...
    دوست عزیز، دیدم، خوبش رو هم دیدم.
    ولی بهتره برای در آوردن 1 لقمه نون دست به هر کاری نزنیم.
    همین اول به مشتری بگیم این قدر حجم و این قدر ترانسفر، نه که اول فقط به خاطر اینکه پولو بگیریم بگبم نا محدود بعد از 2 ماه شروع کنیم به تیکت زدن و...
    آخرش هم مشتری منتقل میکنه و....
    البته واسه این فروشنده ها بد نیست ها! طرف پولو گرفته و حالا مشتری هم پرید، پرید. یکی دیگه....

در هر صورت هر شخصی سیاست کاری خودشو داره! ولی من ترجیح میدم همون اول حقیقت رو به مشتری بگم!

موفق باشید
    ما با سیاست کاری کسی کاری نداریم! ولی باید در نظر بگیریم که بدون در نظر گرفتن منافع شخصی مشتری رو به بهترین نحو ممکن راهنمایی کنیم! و به قول خودتون برای درآوردن یک لقمه نون دست به هر کاری نزنیم!

در این تاپیک حرفی در مورد سخت افزار یا منابع نامحدود زده نشده ! در مورد ترافیک صحبت شده که ترافیک نامحدود میخوان! حالا شما تو دیتاسنتر xlhost سرور داری بهت ترافیک نامحدود نمیدن باید بگی نامحدود وجود نداره؟!
    چند تا آفر خوشگل با پورت 100/1000/10000 نامحدود میخوای واست ارسال کنم از دیتاسنترهای معتبر دنیا؟!
    چندتا دیتاسنتر معتبر و نیمه معتبر میخواید بهتون معرفی کنم که آفر نامحدود میدند؟!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    184
    تشکر تشکر شده 
    1,165
    تشکر شده در
    894 پست

با سلام
    اگه از انگلستان خواستین در خدمتیم دیتا سنتر Red Station

http://www.webhostingtalk.ir/f15/48949/

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    ما با سیاست کاری کسی کاری نداریم! ولی باید در نظر بگیریم که بدون در نظر گرفتن منافع شخصی مشتری رو به بهترین نحو ممکن راهنمایی کنیم! و به قول خودتون برای درآوردن یک لقمه نون دست به هر کاری نزنیم!

در این تاپیک حرفی در مورد سخت افزار یا منابع نامحدود زده نشده ! در مورد ترافیک صحبت شده که ترافیک نامحدود میخوان! حالا شما تو دیتاسنتر xlhost سرور داری بهت ترافیک نامحدود نمیدن باید بگی نامحدود وجود نداره؟!
    چند تا آفر خوشگل با پورت 100/1000/10000 نامحدود میخوای واست ارسال کنم از دیتاسنترهای معتبر دنیا؟!
    چندتا دیتاسنتر معتبر و نیمه معتبر میخواید بهتون معرفی کنم که آفر نامحدود میدند؟!
    سلام
    اولا xlhost نامحدود نمیده Unmetered میده
    دوست عزیز فرق بین پورت های XLHost و Iweb با جاهایی مثل Hetzner و OVH رو می دونید؟ از کی تا حالا اینا رو با هم مقایسه می کنند؟!
    من گفتم هزینه ی Unmetered خیلی بالاست، مثلا leasWeb، پورت Unmetered یگ گیگ رو میده ماهی 800 یورو. شما داری این پورت رو واسه سرور هات؟

عضو انجمن alborzhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    753 پست

شما ترافیک نامحدود ندیدی ، دلیل نمیشه وجود نداشته باشه!
    شما دیدی ؟ میتونی بگی چقدره ؟
    دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
    09380707181
    میزبانی وب اوربیس - http://orbis.ir

7. تعداد تشکر ها از alborzhost به دلیل پست مفید

عضو انجمن iraniandata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    240
    تشکر تشکر شده 
    306
    تشکر شده در
    201 پست

به نام خدا

سلام دوستان بحث ها اگه اینطوری ادامه پیدا کنه به احتمال هفتاد درصد دعوا و نفرت و.... میشه

پس عادلانه فکر کنیم؟

یه تاپیک جدا بزنیم و بحث کنیم شاید این بنده خدا که تاپیک زده راضی نباشه اینجا بحث بشه

من خودمم مشتاقم نتیجه بحث رو بدونم اما یه بحثی که توش جنگ و درگیری لفظی نباشه

درپناه وراه حق موفق و موید باشید

خدانگهدار
    خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.

رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    753 پست

اگه منظورتون از دیتاسنتر های معتبر دیتا سنتری های مفت تومنی هست ! بله 1000 % حق با شماست !
    09380707181

10. تعداد تشکر ها از alborzhost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alborzhost نمایش پست ها
    اگه منظورتون از دیتاسنتر های معتبر دیتا سنتری های مفت تومنی هست ! بله 1000 % حق با شماست !
    البته اگر از نظر شما Softlayer , UK2 , SingleHOP دیتاسنترهای مفتاد تومنی به حساب بیان !

نقل قول نوشته اصلی توسط alborzhost نمایش پست ها
    شما دیدی ؟ میتونی بگی چقدره ؟
    بله بنده دیدم! قیمت در هر دیتاسنتر متفاوت هست!یک دیتاسنتر با 100-150 دلار همچین سرویسی میده ! یک دیتاسنتر هم با ماهی 1000 دلار!

نقل قول نوشته اصلی توسط j4b3r نمایش پست ها
    سلام
    اولا xlhost نامحدود نمیده Unmetered میده
    دوست عزیز فرق بین پورت های XLHost و Iweb با جاهایی مثل Hetzner و OVH رو می دونید؟ از کی تا حالا اینا رو با هم مقایسه می کنند؟!
    من گفتم هزینه ی Unmetered خیلی بالاست، مثلا leasWeb، پورت Unmetered یگ گیگ رو میده ماهی 800 یورو. شما داری این پورت رو واسه سرور هات؟
    بله که نباید مقایسه بشه! کل ظرفیت شبکه xlhost نصف OVH هم نمیشه! اون وقت شما xlhost رو با OVH مقایسه میکنید؟!
    یا از لحاظ قیمت iweb و leaseweb هر دو میشه گفت گران ترین پهنای باند رو دارند ! البته مقصر خودشون نیستند تامین کننده های آن ها ، تامین کننده های گرانی هستند که در نهایت هزینه ترافیک آن ها گران در میاد! که این دو رو نمیشه باز با جایی مقایسه کرد!
    هتزنر که کلا کسی در موردش حرفی نزده! من هم نمیگم عالبه! همه هم میدونن من با هتزنر کلا رابطه خوبی ندارم!
    بنده از لیزوب سرویس ارائه نمیکنم ! اگر میکردم و قرار بر این بود که نامحدود بدم حتما قیمت رو بالاتر میدادم!

12. تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    164
    تشکر شده در
    130 پست

آقا خواهشن دعوا نكنين هر كي يه جور فروشي داره لطفا براي ديگران احترام بگزارين روزي آدم دست خداست من گفتم سرور ميخوام از 4 كشور غير از فرانسه يعني كسي آمريكا هلند كانادا و.... نداره بعد قيمت هم در اين حد باشه 10الي 12ت

تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    753 پست

سلام

چرا داریم , از آمریکا در خدمتم

رم : 512

هزینه : 15 تومن
    09380707181

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)