در مورد استوک بودن هم مدرک معتبر ارائه کنید...چون اصلا خود ovh این سرور ها رو نداره!
در مورد استوک بودن هم مدرک معتبر ارائه کنید...چون اصلا خود ovh این سرور ها رو نداره!
برای ای پی سه بار من درخواست دادم مدت هر کدام برای رسید کمتر از 48 ساعت نشده این جریانش چیه شما دیر به مشتری میدید یا من اشتباه میکنم
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
تعداد بلاک های درخواستی ما به شما برای این سرور سه بلاک 8 تایی الان باید چند ای پی موجود باشه اخه 2 بلاک بیشتر نیست تاخییر قبول کنید دیگه
ویرایش توسط rezahd : June 8th, 2012 در ساعت 10:17
همین دیگه شما سواد کافی برای کار با پنل ندارین میاین اینجا یک دیتاسنتر رو خراب میکنین اون بالا نوشته this istill 8 ip شما باید از reservred برین بسازین که بلد نیستین من ساختم براتون برین مک بسازین اگه بلدین...بلد نیستین بگین بسازم..
این هم عکس ایمیل دیتاسنتر که 9 روز پیش آی پی هاتون رو دادن
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)