سلام میخوام بدونم ترافیک رو سرور کیمسوفی آنلیمیته یعنی محدودیت تو ارسال و دریافت نداره ؟؟
چطوری میتونم ترافیک مصرفی وی پی اس ها رو ببینم مثلا" تو این ماه چقدر ترنسفر داشتن ؟؟
سلام میخوام بدونم ترافیک رو سرور کیمسوفی آنلیمیته یعنی محدودیت تو ارسال و دریافت نداره ؟؟
چطوری میتونم ترافیک مصرفی وی پی اس ها رو ببینم مثلا" تو این ماه چقدر ترنسفر داشتن ؟؟
بله آنلیمیت هست
ولی
داخل سایت خودش نوشته که تا چه مقدار روی چه پورتی میتوانید استفاده کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام مرسی
پس آنلیمیت نیست لطفا" لینک صفحه ای که نوشته رو بدید
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
با سلام در صورتی که از فرانسه kimsufi.com خرید بشه نامحدود هست ولی در صورتی که از هر جای دیگه مثل kimsufi.co.uk خریداری بشه محدودیت داره
سلام سرور کیم سوفی یعنی نرسیدن ای پی برای مدت یک هفته و گندی هارد و با لا رفتن سر صدای مشتری پیشنهاد مدیم اقای حسینی سراغ این سروها نروید یا در صورتی که رفتید 24 ساعت تست بگیرید سرور از لحاظ سخت افزاری چک کنید دچار مشکل نشوید چون سرور های استوک هستند و دست دوم خود ovh بگیرید
خود ovh
ویرایش توسط rezahd : June 8th, 2012 در ساعت 10:18
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
تلفن بزنید سایتتون باز کنید تا ارئه بدم
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
در مورد استوک بودن هم مدرک معتبر ارائه کنید...چون اصلا خود ovh این سرور ها رو نداره!
اقای پارسیان یک بزن به من بزنید لطفا استاک هم مدرک ارئه میدم نگران نباشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)