-
July 8th, 2011, 18:14
پاسخ : به یک اسکریپت نویس php برای نوشتن ماژول بانک پارسیان احتیاج دارم
این آقا تصمیم بر این شد که اسکریپت دیگه ای رو براش سیستم پرداخت آنلاین بانک پارسیان بنویسیم. که براشون نوشتم.
روی برنامه سیستم ساده پرداز که توسط زرین پال ارائه شده درگاه بانک پارسیان را اعمال کردم. دوستان اگه میخوان پیغام بدن با قیمت مناسب ارائه بشه.
سیستم ساده پرداز که خودش رایگانه در واقع فقط پول درگاه رو میدین.
(چون این اسکریپتی که در خود تاپیک هست ظاهراً چیزه خوبی هست ولی از نظر کد جالب نیست و خطرناکه چون نال شده)
ویرایش توسط hamidreza_s : July 8th, 2011 در ساعت 18:16
-
تعداد تشکر ها از hamidreza_s به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2011 18:14
# ADS
-
July 9th, 2011, 01:06
دوستان ممنون از کمکتون
دوست عزیزم آقا حمیدرضا برام زحمتش رو کشید دستش درد نکنه چیز ردیفی شده فقط یه مسئله هست ای آقای امیری که این ساده پرداز زرین پال رو نوشت برا پین یه زحمت به خودش نداد تا یه ورودی از اکسل براش بزاره یوزر و پسورد هارو باید یکی یکی وارد کنی خیلی ستمه
-
-
June 7th, 2012, 17:13
سلام کسی از شما می تونه این اسکریپت را به بان سامان متصل کنه لطفا هزینه مورد نظر خویش راب رای من ارسال کنه
اسکریپت فروش فایلینگ digital download pro
به بانک سامان یا هر بانک ایرانی دیگر به غیر از زرین پال
-
-
June 7th, 2012, 22:04
لطفا کسی رو به من معرفه ای کنید که بتونم بادادن مبلغی این اسکریپت digital download pro را به بانک سامان متصل کنه برام خیلی ممنون میشم از لطف شما
-
-
June 7th, 2012, 22:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohsensd1373
لطفا کسی رو به من معرفه ای کنید که بتونم بادادن مبلغی این اسکریپت digital download pro را به بانک سامان متصل کنه برام خیلی ممنون میشم از لطف شما
http://www.webhostingtalk.ir/f42/50512/#post463935
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید