من با فراسو صحبت کردم گفتند که این مشکل رو ندارند درسته؟
من با فراسو صحبت کردم گفتند که این مشکل رو ندارند درسته؟
آقا آخرین پچ 4 ساعت پیش بود اون دیگه مشکلی نداره یا اون هم باز داره؟
همونطور که همکارمون جناب سلطانی، گفتند، مشکل ماژول امنیتی روی Payline حل شده، از دوستان اگر کسی متوجه نشده میتونه برای رفع مشکل ایدی payline_s رو ادد کنه.
اقا این پچی که شما ارائه کردید هنوزم بصورت خطرناک مشکل داره !
شمما الان فقط مشکل callback از بانک رو رفع کردید. مشکل اصلی در فرمی هست که هنگام پرداخت تولید میشه و اطلاعات رو POST میکنه به فایلی دیگه !
سلام
نه قربان مشکلش حل شده ان مقدار amount که هنگام پرداخت در فرم هست استفاده نمیشه و قیمت مستقیم از دیتابیس براساس invoiceid مقدار amount خوانده میشه و امکان دستکار amount وجود نداره این باگ اول این ماژول هست که رفع شده ...
باگ دوم هم تغییر invoiceid بود که حل شده و invoiceid مستقیم از مقدار برگشتی بانک گرفته میشه و در صورت تغییر پرداخت توسط بانک تائید نمیشه ...
اگر غیر از این دوتا شما مشکلی می بینید بفرمائید تا اصلاح کنمالبته من نه سر پیازم نه ته پیاز ! نه ماژول رو نوشتم نه ارتباطی با کل whmcs دارم صرفا در راه خدا این اصلاح رو انجام دادم شما هم میتونی یاری برسانی :دی
از فایل Pay.php که داره اطلاعات رو POS میکنه به سایت بانک هم نمیشه amount رو تغییر داد؟
دوست عزیز من فایل ها را جایگزین کردم
حالا یه مشکلی دارم
اونم این هست که مشتری مبلغ را واریز می کنه و داخل whmcs هم مینویسه پرداخت شده
ولی وقتی من صورتحساب را چک می کنم می بینم به حساب من واریز نشده
جالب اینجاست به حساب مشتری هم برگشت نمیخوره
یعنی مبلغ روی هواست
یکی از دوستان میگفت بعد از ده روز خود بانک ملت ستل می کنه ایا این درست هست؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)