نقل قول نوشته اصلی توسط m0hamad نمایش پست ها
آیا این قیمتها واسه لوکیشن های مختلف هم فرق داره دوست گرامی؟واینکه بعد از پرداخت این مبالغ چه مدت این سرور واسه من هست و ایا سرور و ای پی ها به اسم من ثبت میشوند؟در صورت ایجاد مشکل در سرور پشتیبانی چگونه هست؟
شرمنده سوالاتم زیاد شد.
- بله، هر دیتاسنتر برای خودش قیمت خودش رو خواهد داشت و این قیمتی که بنده عرض کردم برای دیتاسنتری هست که ما درحال استفاده و ارائه سرویس هستیم.
- پس از پرداخت هزینه خود سرور، حدود 1 هفته طول میکشه تا سخت افزار خریداری ، نصب و فعال بشه و بتونید استفاده کنید.
- سرور هم به نام شما خواهد بود (طی قراردادی که با مهر و امضای شرکت برای شما ارسال میشه)
- آی پی ها هم میتونیم به نام شما ثبت کنیم (البته ممکنه این توی تمام دیتاسنتر ها امکانش نباشه ولی ما این امکان رو داریم)
- برای مدیریت خود سرور که پنل در اختیار شما قرار خواهد گرفت. پشتیبانی سخت افزاری (درصورت نیاز) با دیتاسنتر خواهد بود و به واسطه ی ما.
و در آخر اصولا سرورهای کولوکیشن پشتیبانی نرم افزاری ندارند ولی ما درصورتی نیاز پشتیبانی ارائه خواهیم داد (برای موارد ساده بدون هزینه و برای سایر موارد با هزینه مناسب)

همچنین مشکلی از بابت سوالات نیست و جهت پاسخگویی تا جایی که امکانش باشه خدمت شما هستیم
موفق باشید