سریع باز نمیکنه ولی دیر هم باز نمیکنه ! اگه خودتون فکر میکنین . حدودا 35 ثانیه اینا باز کرد .
فکر نمیکنم خیلی کند باشه که نیاز به عوض کرن سرور باشه ! با این حال میل با خودتون![]()
سریع باز نمیکنه ولی دیر هم باز نمیکنه ! اگه خودتون فکر میکنین . حدودا 35 ثانیه اینا باز کرد .
فکر نمیکنم خیلی کند باشه که نیاز به عوض کرن سرور باشه ! با این حال میل با خودتون![]()
http://www.webhostingtalk.ir/f139/49694/#post456703سلام.. اين كه اسپم هست يا نيست وظيفه شما نيست..
این سوالات اسپم هست
http://www.webhostingtalk.ir/search....archid=1152305
کلا شما اسپمرید خالتونو راحت کنم
تا حالا تو انجمن جستجو کردید؟
من جواب خودم رو از تاپيك گرفتم ؛ سرور مشكلي نداره انگار..
جناب اشكان ؛ من اسمپر شما كاربر فعال اين سايت( وقت پيدا كردم بعد آمار كاربران پي سي ورد رو بهت ميدم تا بدوني جز 20 تاي اولم ) ممنون از دوستان
باور کن اگه اینجا هم جای 20 تای اول باشی بالا سر ما جا داریجناب اشكان ؛ من اسمپر شما كاربر فعال اين سايت( وقت پيدا كردم بعد آمار كاربران پي سي ورد رو بهت ميدم تا بدوني جز 20 تاي اولم ) ممنون از دوستان
تاپیک هاتو میبینم واقعا عصبی میشم
این سوالاتتون رو در گوگل هم میتونی سرچ کنی
همه كه مثل شما حرفه اي نيستن.. انجمن محل ياد گيري ؛ ما هم ناشي..
دوست من ، با توجه به حجم سایت که اکثرا عکس هست ، سی سی اس های قالب که کمی سنگین هست به نسبه ، لود سایتتون خوبه!
این رو هم در نظر داشته باشید که این قدر عکس دارید داخل سایت...
وب سایت شما با وردپرس راه اندازی شده و بستگی به نکاتی که بایستی رعایت میکردید و نکردید در سایت سنگین هست یه مقدار.
کل پلاگین هارو بهینه کنید.
در صفحه اصلی سایت در حد استاندارد مطالب و عکس اضافه کنید
عکسهایی رو که در پست قرار میدین resize کنید به سایر مناسبتر
اینجا هر کسی از یه شرکتی اینترنت داره و یه سرعتی پس ملاک نمیشه برای تست سایت
مثلا من 2مگ دارم سایتتون کمتر از 10 ثانیه لود شده فرد دیگه ای 512 داره 1 دقیقه طول میکشه براش اینطوری نمیتونید بگین مثلا سرور کند هست یا سایت یا اینترنت خودتون!
لینک پایین رو چک کنید و آنالیز کنید
Pingdom Tools
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)