نوشته اصلی توسط
itjavani
با اینکه دل پری از این دیتاسنتر دارم ولی خب هرکسی میتونه از هر جایی که دوست داره سرویس بده و هیچ ایرادی به این فرد نیست ! این موضوع کم کم داره برای سرور های ovh هم در ایران صدق میکنه کم کم تاپیک های ovh هم داره به اندازه هتزنر میرسه! به نظر من یکبار شفاف سازی در مورد این دیتاسنتر و نحوه عملکرد و برخورد این دیتاسنتر و علت ارزانی یا گرانی آن مطرح بشه کافیه! کاربر موضوع مرتبط را میخونه و خودش تصمیم میگیره! هتزنر دیتاسنتر بدی نیست! دیتاسنتر خیلی عالی هم نیست! یک دیتاسنتر هست که به نسبت قیمتی که داره میده سرویس مناسبی ارائه میکنه و همه هم ازش به اندازه پولی که دادند راضی هستند! مهم ترین بحثی که میشه اینجا پیش آورد این هست که ایرانی ها به هر دیتاسنتری رفتند اون دیتاسنتر رو به چالش کشیدند! پس دیر یا زود شاهد ریزش زیاد کاربران ایرانی از این دیتاسنتر و دیتاسنتر ovh خواهیم بود! مگر اینکه هتزنر خودش رو با شخصیت استفاده و فرهنگ استفاده ایرانی ها سازگار کنه.ovh رو که میدونم خودش رو با جایی سازگار نمیکنه بقیه باید با اون سازگار بشند ولی هتزنر از این کارا از دستش برمیاد!
کلا هتزنر فکر کنم مدیران برنامه ریزی فروشش چینی باشند :دی کارهایی که میکنه شبیه سیاست بازار چینی ها هست :دی