-
June 5th, 2012, 22:55
عضو جدید
پاسخ : فروش پول های یک اکانت لیمیت شده پی پال بسیار ارزان
راستش من اطلاع زیادی در مورد این حساب پی پال ندارم فقط به یکی 100 تومان دادم برام حساب درست کرد که وصل کردم به سایتم و کسانی که خرید داشتند به اون واریز می کرند بالاتر تراکنش هم فکر کنم 100 یورو بوده
-
-
June 5th, 2012 22:55
# ADS
-
June 5th, 2012, 22:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezachess
راستش من اطلاع زیادی در مورد این حساب پی پال ندارم فقط به یکی 100 تومان دادم برام حساب درست کرد که وصل کردم به سایتم و کسانی که خرید داشتند به اون واریز می کرند بالاتر تراکنش هم فکر کنم 100 یورو بوده
فکر میکنم کسایی که ازتون خرید کردن با کریت کارت هکی خرید کردن
آقا روزبه شاید بتونن راهنماییتون کُنن.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
June 5th, 2012, 22:59
عضو جدید
اوه !!!!! خوب من چی گناهی کردم
دیگران بیان با کریت کارت های هکی خرید کنن بعد من را لیمیت کننن این پیپیال هم چی منطقی داره !!!
-
-
June 5th, 2012, 23:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezachess

دیگران بیان با کریت کارت های هکی خرید کنن بعد من را لیمیت کننن این پیپیال هم چی منطقی داره !!!
باید رسیدگی بشه دیگه! nasa.de فکر کنم یوزر آقا روزبه باشه با شماره توی امضاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن واقعا توی این زمینه من قبول دارم ایشون رو خودم به مشکل خوردم کمکم کردن.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
June 5th, 2012, 23:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
rezachess

باید رسیدگی بشه دیگه! nasa.de فکر کنم یوزر آقا روزبه باشه با شماره توی امضاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن واقعا توی این زمینه من قبول دارم ایشون رو خودم به مشکل خوردم کمکم کردن.
مصطفی چمران
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
June 5th, 2012, 23:06
عضو جدید
-
-
June 25th, 2012, 10:15
عضو جدید
دوستان بنده به این پول شدیدا احتیاج دارم 500 یورو + اکانتش را کلا همه باهم را فقط 650 تومان می فروشم که تقریبا نصف قیمت می شه فقط هر کی می خواد سریع تر بگه
-