سلام.
قصد دارم به طور هم زمان بر روی سیستم شخصی خودم هم ویندوز xp استفاده کنم هم لینوکس رد هت اینتر پرایسز سرور 5 رو نصب کنم . از مجازی سازی نمی خوام استفاده کنم.
آیا امکان داره ؟
مرسی
سلام.
قصد دارم به طور هم زمان بر روی سیستم شخصی خودم هم ویندوز xp استفاده کنم هم لینوکس رد هت اینتر پرایسز سرور 5 رو نصب کنم . از مجازی سازی نمی خوام استفاده کنم.
آیا امکان داره ؟
مرسی
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
اره
اول XP رو نصب کن
بعد هم برو redhat رو نصب کن
برا رد هد فضا بزار
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وحید جان.
یک بار همین کار رو کردم.
هنگام نصب ردهت کل 2 تا هاردم پاک شد .![]()
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
من تا حالا redhat نصب نکردم اما شما میتونید از ubunto استفاده کنید که کنار ویندوز راحت نصب میشه و لینوکس خوبی هم بحساب میاد البته ubunto ورژن 9 به بالا این امکان رو داره که توی محیط ویندوز بالا بیاد و روی یکی از درایو هاتون نصب بشه.
بقیه لینوکس ها اگه درست نصب نشن کاملا هارد رو پاک میکنن . ( شاید من اشتباه هم بکنم)
تلگرام : @ramiz_jv
مطمئن نيستم ولي فكر كنم مشكل شما اينجاست كه پارتيشن درايو هاتون nfts بوده
لينوكس هم موقع نصب گفته پارتيشن هاتون ntfs هست و نميشه نصب كرد و بايد از دوباره پارتيشن بندي كنيد به fat32 تا بشه نصب كرد !!!
شما هم نخونده yes زديد و بقيشو خودتون ميدونيد![]()
اینو بخونید کامل راهنمایی کرده: http://webhostingtalk.ir/showthread.php?p=46138
فکر کنم هنگام نصب باید گزینه ی Remove linux partion انتخاب بشه نه گزینه ی Remove All Partions درسته ؟
معنی این رو میدونم/
فقط شما اطمینان دارید که مشکلی پیش نمی آید ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)