نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: یک سرور قدرتمند با دو E5 Cpu یا 10 سرور با E3 Cpu ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    530
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    446 پست

پیش فرض پاسخ : یک سرور قدرتمند با دو E5 Cpu یا 10 سرور با E3 Cpu ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط milade نمایش پست ها
    بهتره دقیقاًَ منظورتون رو مطرح کنید که مخاطب چه کسی هستش .
    اگر منظور شما با بنده بوده ، باز هم میگم :
    وقتی که رم رو روی 512 ببندیم و بخوایم از کل ظرفیت استفاده کنیم و با حداقل 200-300 تا سرور مجازی ، ذیگه هارد های معمولی و پورت های 1 گیگابیتی جواب گو نیستند . به طبع باید هارد های SAS و SSD و شبکه های 10 گیگابیتی خریداری بشه که اولاً بحث هزینه هست دوماً بحث مقرون به صرفه بودن .
    در ثانی برای همچین سروری حداقل 10 تا هارد SSD نیازه . علاوه بر قیمتش ، SSD استفاده اش دسترسی Random هست تا Serial و بحث کارایی و ... هم هستش .
    در کل بنده حرفم اینه که علاوه بر 2*2 تا 4 تای تئوری و اماری ، بحث قیمت و ... رو هم داشته باشیم .
    موفق باشید !
    اگه می خواستم مشخص کنم از طرف مقابل نقل قول میگرفتم ولی چون نمیخاستم سر اون موضوع تاپیک منحرف بشه اینکارو نکردم.
    در مورد پورت 1 گیگ همون اول هم گفتم که جوابگو نیست و باید پورت 10 گیگ باشه. در مورد هارد هم بحث کردم .
    وقتی میگم چرا آمار فضایی بعضی ها میدن واسه همینه چرا باید واسه همچین سرور 10 هارد ssd نیاز باشه؟ مگه استفاده هارد vps ها میتونه بیشتر از سرعت پورت استفاده کنه؟(به جر حالتی که یارو کرم داشته باشه یه فایل رو هی از یه درایو به درایو دیگه کپی کنه)
    اگه 10 هارد ssd بخای رید 0 کنی سرعت هر کدوم هم گیریم 200mb/s باشه 10 تاش باید حدود 2gb/s بشه در حالی که سرعت پورت شبکه بیشتر از 1.2gb/s سرعت نمیده که اینم قبلا گفتم توی حالتی هست که همه vps ها هاست دانلود باشند و از هارد همزمان دارند استفاده میکنند.
    یه مطلب ساده کامپیوتر اینه که هر برنامه (مثل چیز چیز پ**) وقتی میخاد اجرا بشه اول از هارد به رم منتقل میشه بعدش دیگه کاری به هارد نداره (به جز حالتی که بخاد به هارد دسترسی داشته باشه مثل log...). شما خودت تو vps برنامه مانیتورینگ هارد مثل hd tune نصب کن و مصرف هاردت رو ببین.
    خود هارد ssd انواع مختلف داره هرجا ssd دیدیم دلیل نمیشه سرعتش 400/600 mb/s باشه. دیتاسنتر ovh از ssd intel 320 استفاده میکنه که توی سایت اینتل سرعت خواندن حدود 270mb/s نوشته ولی توی عمل کمتر از این مقداره
    در مورد قیمت هم دقیقا همین موضوع رو عنوان کردم

تنها چیز دیگه که باقی میمونه بحث سر قیمت هست که کدومش به صرفه تر هست که اطلاعی از قیمت سرورها ندارم.
    یک موضوع دیگه هم که هست همون طور که دوستان اشاره کردن بحث نیاز بازار هست به فرض یه سرور قدرتمند گرفتی پولش حدود 700 تمن شده واسه اینکه حداقل پول سرور دربیاد به فرض باید 300 یوزر روش بدی خوب باید این تعداد مشتری داشه باشی یا بتونی جور کنی یا از قبل پیشفروش کرده باشی اگه نتونی ضرر میکنی ولی اگه تعداد سرور ها بیشتر باشه و تعداد کمتری یوزر بخای روش بدی بهتر میتونی کنترلش کنی چون اینطوری اگه یه سرور ظرفیتش تموم شد سرور دیگه میخری.

2. تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)