-
June 4th, 2012, 21:48
عضو انجمن
پاسخ : درخواست آموزش مختصر استفاده از هاست دانلود

نوشته اصلی توسط
verizon.net
دوستان با سرور هم میتونم دانلود بکنم و لینک رو بگذارم رو سایتم واسه دانلود درسته؟ چه سیستم عاملی واسه این کار بهتر هستش؟ با چه برنامه ای میشه رو سرور با رم 512 دانلود کرد ؟ سرور من وارز نیست که از تورنت استفاده بکنم . یا سایت خاصی هست واسه این کار ؟ سرور کلا توصیه میشه واسه این کار به جای هاست دانلود ؟
همانطور امیر عزیز گفت میتونید سیستم عامل ویندوز بگیرید و با نصب iis از فایل های خودتون لینک دانلود بگیرین
شما وقتی سرور مجازی میگیرین میتونید رو سرور ریموت بشین یعنی میشه مثل کامپیوتر شخصی خودتون
با نصب دانلود منیجر فایل ها رو دانلود کن
-
تعداد تشکر ها از masterphp به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2012 21:48
# ADS
-
June 4th, 2012, 21:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
verizon.net
دوستان با سرور هم میتونم دانلود بکنم و لینک رو بگذارم رو سایتم واسه دانلود درسته؟ چه سیستم عاملی واسه این کار بهتر هستش؟ با چه برنامه ای میشه رو سرور با رم 512 دانلود کرد ؟ سرور من وارز نیست که از تورنت استفاده بکنم . یا سایت خاصی هست واسه این کار ؟ سرور کلا توصیه میشه واسه این کار به جای هاست دانلود ؟
windows server 2003 - IIs
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2012, 12:42

نوشته اصلی توسط
masterphp
همانطور امیر عزیز گفت میتونید سیستم عامل ویندوز بگیرید و با نصب iis از فایل های خودتون لینک دانلود بگیرین
شما وقتی سرور مجازی میگیرین میتونید رو سرور ریموت بشین یعنی میشه مثل کامپیوتر شخصی خودتون
با نصب دانلود منیجر فایل ها رو دانلود کن
برنامه ای هستش که بتونم بعد از نصب ای اس اس روی سرور از ویندوز خودم وصل بشم به سرور و دانلود کنم ؟ منظورم اینه اصلا دیگه وارد سرور نشم اما به اون ایپی دانلود بکنم
-
-
June 6th, 2012, 13:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
verizon.net
برنامه ای هستش که بتونم بعد از نصب ای اس اس روی سرور از ویندوز خودم وصل بشم به سرور و دانلود کنم ؟ منظورم اینه اصلا دیگه وارد سرور نشم اما به اون ایپی دانلود بکنم
ریموت دسک تاپ رو باز کُنید، Options رو بزنید تَب Local Resources رو بزنید بعدش Local devices and resources رو دیدی دکمه more رو بزنید توی صفحه جدید باز شده تیک گزینه drivers رو بزنید درایو سیستمون رو انتخاب کنیداوکی بدید درایو سیسمتون به ریموت وصل میشه.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2012, 13:41
ببینید منظور من اینه که تحت وب رو ویندوز خودم (نه توسرور) بتونم با ایپی سرور وی پی اس فایل اهنگ یا فیلم دانلود بکنم
-
-
June 6th, 2012, 17:00
عضو انجمن
عزیز شما وقتی iis رو نصب میکنی برای شما یه فولدر ایجاد میشه که میشه روت هاست شما
اگه آدرس آیپی رو بزنی اون روت باز میشه و فایل ها رو میتونی دانلود کنی
-
تعداد تشکر ها از masterphp به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2013, 19:19
سلام
من یه هاست معمولی خریدم یه هاست دانلود
دی ان اس رو روی هاست معمولی گذاشتم
حالا چه جوری برم تو هاست دانلودم
آیا باید این دو هاست رو به هم وصل کنم
-
-
July 29th, 2014, 09:25
سلام دوستان
من یه هاست دانلود خریداری کردم برای سایت موزیک تا بتونم لینک مستقیم آهنگهارو تو سایت بزارم.....
ولی طرز استفاده و آپلود و دریافت لینک رو نمیدونم..
چطور باید واس این کار از هاست استفاده کنم؟؟؟؟
ممنون
-
-
July 30th, 2014, 22:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
inkare
سلام دوستان
من یه هاست دانلود خریداری کردم برای سایت موزیک تا بتونم لینک مستقیم آهنگهارو تو سایت بزارم.....
ولی طرز استفاده و آپلود و دریافت لینک رو نمیدونم..
چطور باید واس این کار از هاست استفاده کنم؟؟؟؟
ممنون
یک ساب دامنه ایجاد نمایید و آن را به آی پی هاست دانلود خود وصل نمایید سپس با استفاده از برنامه های اف تی پی مانند filezilla یا cuteftp نسبت به آپلود فایل های خود اقدام نمایید.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
July 30th, 2014, 23:43

نوشته اصلی توسط
a.e
یک ساب دامنه ایجاد نمایید و آن را به آی پی هاست دانلود خود وصل نمایید سپس با استفاده از برنامه های اف تی پی مانند filezilla یا cuteftp نسبت به آپلود فایل های خود اقدام نمایید.
ممنون
این کار لازمه؟؟؟؟
چونکه از قسمت فایل منجر هاست و بخش آپلود موزیکی رو که میخوام آپلود میکنم ولی مشکلم با آدرسیه که پیدا میکنه....
توی آدرس لینک دانلود شماره آی پی رو نوشته من میخوام اسم هاست باشه
ممنون
-