-
November 13th, 2009, 22:46
پاسخ : خداحافظ ویندوز !!!

نوشته اصلی توسط
online24
تو که هرچی گفتی بعدش گفتی یه لینوکس کنار ویندوز نصب کنید :دی
اینو گفتم. میدونی چرا گفتم ؟ گفتم که کم کم کار کنی نه اینکه همه چیزایی که بلدی رو ول کنی یهو بیای تو چیزی که هنوز باهاش کار نکردی. در ضمن گفتم ویندوز کنار لینوکس نصب کنید!!!!
در کل اجباری در کار نیست هر کس نیازی داره که با توجه به شرایط خاص خودش انتخاب میکنه.
در ضمن من خودم هم الان تو لینوکس یه ماشین مجازی ویندوز دارم. چون برنامه نویسی های دانشگاه همش مال ویندوز هست.
خوب آقا سجاد گل اینطور که شما میگی : برید کنار لینوکس یه ویندوز هم نصب کنید و توش بازی کنید که نشد .
فرض کن ویندوز راه انداز بازیت ست. توی لینوکس هستی بدون خاموش کردن استارت میکنی ویندوزت رو بعدشم توش بازیتو ران میکنی.
دومن الان بیشتر بحث سر اینکه این رایگان واون نه پس بازی هاشم باید رایگان باشه .
خدا میدونه من بخاطر رایگان بودنش این حرفا رو نزدم. لپ تاپ که خریدم پول ویندوزش رو هم دادم.... در کل هم ویندوز برا ماها خرجی نداره...

نوشته اصلی توسط
online24
ایرادات سخت افزار رو هم باید اضافه کنم !
این رو چطوری توجیه میکنید ؟
به قول معروف میرید میگید برای این ویندوز ما سخت افزار ( پرینتر ، اسکنر و ... ) بدید ؟
یه چیزایی شنیدی فقط... شنیدن کی بود مانند دیدن.
در کل ولمون کنید
هر چی دوست دارید کار کنید
ویرایش توسط Sajad : November 13th, 2009 در ساعت 22:50
-
-
November 13th, 2009 22:46
# ADS
-
November 13th, 2009, 23:27
عضو دائم
گرچه عنوان تاپیک منو بی خبر ! عوض کردند ولی اگر در اولین پست این تاپیک دقت کنید ! گفته شده که ویندوز داره میره و به جاش قراره که سیستم عامل جدید و بسیار پیشرفته و سریع مایکروسافت یعنی میدوری جایگزین اون بشه و نه لینوکس !!!
مطمئن باشید که مایکروسافت کاری میکنه که نه لینوکس و نه مک و نه ... به این زودی ها نتونند جاشو بگیرند !
در اصل میدوری جدیدترین تردستی مایکروسافت برای برنده شدن در بازار آینده سیستم عامل ها خواهد بود
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
-
November 14th, 2009, 02:32
عضو انجمن
پاسخ : خداحافظ ویندوز !!! لینوکس جایگزین خوبی هست؟
داره به ویندوز کم لطفی میشه فکر کنم.
ولی خودمم دوست دارم برم سراغ لینوکس
ارائه مستقیم خدمات شرکت SUBHOSTING.NET در ایران
سرور های کاملا مدیریت شده مجازی و اختصاصی - ارائه و مدیریت کامل Cluster - پشتیبانی 24/7
jalal[at]subhosting[dot]net
-
-
November 14th, 2009, 03:13
Midori.IR
پ.ن: نظر بدین با این دامین میشه چه کارایی انجام داد ؟!!!
-
-
November 14th, 2009, 03:41
عضو انجمن
پاسخ : Midori.IR

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
پ.ن: نظر بدین با این دامین میشه چه کارایی انجام داد ؟!!!
یه فروشگاه بزن! با نسخه های مختلف ویندوز شروع کن! بعدا میتونی نرم افزارهای دیگه هم اضافه کنی! همین الان سون بازار خیلی زیادی داره!
اخبار نسخههای مختلف ویندوز به خصوص میدوری رو هم توش بنویس که تو سرچ بیای بالا!
الان هم اگه حوصله نداری فروشگاه بزنی یه وردپرس بریز روش و همون اخبار نسخههای جدید ویندوز و کلا محصولات مایکروسافت رو روش بزار که رنک بگیره و ... .
سایتهای مختلفی هم هست که خبرهاشون رو ترجمه کنی و بزاری، مثل این: http://www.windowsmidori.net
-
تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید
-
November 14th, 2009, 03:43
عضو انجمن
-
-
November 14th, 2009, 03:55
پاسخ : Midori.IR

نوشته اصلی توسط
tasnimsg
یه فروشگاه بزن! با نسخه های مختلف ویندوز شروع کن! بعدا میتونی نرم افزارهای دیگه هم اضافه کنی! همین الان سون بازار خیلی زیادی داره!
اخبار نسخههای مختلف ویندوز به خصوص میدوری رو هم توش بنویس که تو سرچ بیای بالا!
الان هم اگه حوصله نداری فروشگاه بزنی یه وردپرس بریز روش و همون اخبار نسخههای جدید ویندوز و کلا محصولات مایکروسافت رو روش بزار که رنک بگیره و ... .
سایتهای مختلفی هم هست که خبرهاشون رو ترجمه کنی و بزاری، مثل این:
http://www.windowsmidori.net
ای ول پیشنهادت تووووووووووووووپ بود.

نوشته اصلی توسط
domain
خریدیش آخر؟!

<

صداشو در نیار
-
-
November 14th, 2009, 04:51
عضو جدید
مبارک باشه مثل دامنه فیس بوک نشه 
منم برم سراغ لینوکس هاستش که خوبه سیستم عاملشم باید خوب باشه
-
-
November 14th, 2009, 07:23

نوشته اصلی توسط
is24.ir
گرچه عنوان تاپیک منو بی خبر ! عوض کردند ولی اگر در اولین پست این تاپیک دقت کنید ! گفته شده که ویندوز داره میره و به جاش قراره که سیستم عامل جدید و بسیار پیشرفته و سریع مایکروسافت یعنی
میدوری جایگزین اون بشه و نه لینوکس !!!
مطمئن باشید که مایکروسافت کاری میکنه که نه لینوکس و نه مک و نه ... به این زودی ها نتونند جاشو بگیرند !
در اصل میدوری جدیدترین تردستی مایکروسافت برای برنده شدن در بازار آینده سیستم عامل ها خواهد بود

وقتی بحث عوض میشه عنوان هم عوض میشه...
-
-
November 14th, 2009, 07:28
میدوری یه نرم افزار اپن سورس برای لینوکسه:
http://midori.sourceforge.net
بسم الله...
-