عزیز من ، بنده وقت کل کل کردن رو ندارم . شمام انگاری وقتتون یه خورده بیش از حد زیاده .شما که نگران اعتبارشون بودید،چقد کمکشون کردید؟!!!!:|
بنده همین که به ساپورت مشتری های خودم برسم کافی هستش . مشکلات کاربران این انجمن در مرحله بعدی هستش و من "موظف" نیستم به حل مشکلات ایشان برسم .
همینکه شما کمک کردید خودش یه دنیا جای تشکر داره .
بحث من سر این هستش که اگر شما 100000 تا سرور هم داری و مشکل نداری ، قرار نیست کاربران دیگه مشکل نداشته باشند که بخواین محکوم کنید و در مقام تایید کننده حاظر بشین .
با توجه به حل مشکل ایشان ، لازم نمیبینم توی این تاپیک شرکت کنم .
تشکر از وقت انجمن .
وقتتون به خیر .
تاپیک حل مشکل بود شد تاپیک جنگ و جدال
استارتر تاپیک بلاخره مشکلتون حل شده(اگر حل شده ) و اینکه مشکل از چی بود
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
دوستان بحث نکنید چند روز نبودم..تا چن روز دیگه هم نیستم....
نمونه سرعت دانلود بر روی پورت 100 OVH
نمونه سرعت دانلود بر روی پورت 1 دیتاسنتر iweb شبکه هاست پولیس
![]()
سلام
خدمتتون تیکت هم زدم ولی خب جوابم این بود: مدیریت سرور با خودتون هست!
نمی خواستم و نمی خوام که اینجا مطرح کنم چون حدس میزنم یکم سرتون شلوغ هست که دیر پاسخ داده میشه به تیکت ولی خب اینجا صحبت هست منم عکس سرعت دانلود سروری که ازتون دارم رو بزارم اونم تو بهترین حالتشه ساعت 19:30 حالا شب و تو شلوغی ...!
تاره این لینک از ovh هست جای دیگه باشه ...
11588231230274618133.jpg
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
Like نداریم اینجا ؟!جالبه که شما ovh با iidm تست کردین و iweb با دانلودر خود ie !!! حیف که 1 هفته خیلی زود گذشت :D
اصلاً جواب ایشون چه ربطی داشت ؟ مگه اینحا تاپیک انتخاب کیفیت پورت هستش ؟ :|
بحث ما اون سرورهایی هست که OVH به پورت 1 میده اما کیفیت نداره و بررسی علل اون هست ، مثل این :
خدمتتون تیکت هم زدم ولی خب جوابم این بود: مدیریت سرور با خودتون هست!
دوست عزیز به دل نگیرید...
faranetwork
ایشون ادبیات و شخصیتشون رو همیشه اثبات کردند ... ظاهرا 3 دونگه OVH هم جدیدا پدرشون به نام ایشون زده !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)