-
August 28th, 2011, 16:36
عضو دائم
فروش ماژول W3esxi برای مجازی ساز ESXI & ESX تحت WHMCS
سلام
طبق قولی که به دوستان داده بودیم و با تاخیر چند روزه تاپیک فروش ماژول ESXI & ESX برای WHMCS را ایجاد کردیم
نام : 
امکانات :
1 - Power off - Power on - Reset - Reboot os - Shutdown os - suspend
2 - نمایش اطلاعات وی پی اس :
Ram - Ram Usage - Cpu - Cpu Usage - Space - Free Space - IP - Hostname - Power State - UpTime - BootTime
3 - انتخاب VMID از لیست سرویس های موجود در سرور بدون نوشتن VMID برای هر سرویس
4 - امکان کارکردن با چند سرور
5 - امکان تغییر قالب نمایش اطلاعات و دکمه های تغییر وضعیت در محیط کاربری و ادمین
6 - امکان غیرفعال کردن نمایش اطلاعات برای کاربر و یا ادمین
7 - بخش ALL VM برای نمایش وضعیت همه سرویس ها در همه سرورهای فعال که در سیستم ثبت شده اند
8 - امکان تغییر وضعیت هر سرویس در بخش ALL VM
9 - بخش Quick Insert برای انتخاب VMID از لیست سرویس های همه سرورهای فعال برای هر مشتری و تغییر سرور و محصول و فیلد آی پی به صورت سریع
10 - قابلیت کار با VMWARE ESX و ESXi
اسکرین شات (( ضمیمه شد ))
نکات :
1 - لایسنس ماژول تحت دامنه تعیین شده و برای یک سال و هر نسخه تنها روی یک دامنه قابل استفاده است.
2 - بعد از خرید تا یک سال به روز رسانی ها رایگان خواهد بود
3 - هزینه لایسنس 85 هزار تومان می باشد (( برای یک سال با آپدیت ))
4 - خرید از سایت وارزهاست انجام می شود و سوالات و ... به صورت تیکت در پشتیبانی مطرح خواهد شد.
5 - آموزش نصب و پیکربندی ماژول همراه با توضیحات کامل و تصویری و به زبان فارسی در اختیار خریدار گذاشته می شود.
نیازمندی های سرور :
1 - ESX/ESXi 3.5 به بالا
2 – PHP 5.2 به بالا
3 – WHMCS 4.4.2 به بالا
4 – ION Cube Loader
5 – دارا بودن سرورمجازی به صورت اختصاصی برای انجام تنظیمات مطابق نیاز ماژول (( بر روی هاست اشتراکی گاهاً به دلیل بعضی از محدودیت ها مشکل ایجاد می شود ))
6 – دارا بودن کنترل پنل WHM/Cpanel برای انجام راحت تر تنظیمات php + Apache + Firewall
لینک خرید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
☼☼☼☼ تعدادی از خریداران ماژول ☼☼☼☼
1 - Tukanet.net
2 - parspersia.com
3 - tehranvps.com
4 - omegahost.net
5 - irserver.com
6 - parsuptime.com
7 - agonis.ir
8 - warez-host.ir
9 - takdns.co
10 - tadbirserver.com
11 - dellvps.com
12 - 20host.in
13 - javanserver.com
14 - novinvps.net
15 - persiansg.com
16 - afaghhosting.net
17 - baranserver.com
18 - faranetwork.ir
19 - worlddata.ir
20 - esfahanweb.com
21 - atilnic.com
22 - yazddata.ir
23 - secure.almahost.co.uk
24 - vs24.co
25 - persianbit.com
26 - terahost.ir
27 - tonicserver.com
28 - mizbanco.com
29 - persiancloud.ir
30 - و ...
\\\\\ ************************************************** ************ /////
اخرین تغییرات در نسخه جدید = 0.7.2
1 - عدم نیاز به اکستنشن php_ssh2
2 - حل مشکل کران جاب
3 - امکان ساسپند خودکار
4 - امکان unsuspend خودکار
5 - اضافه شدن دکمه unsuspend
صفحه مدیریت کلاینت
1 - حل مشکل نمایش ندادن حجم هاردهای اضافی
2 - اضافه شدن کد جدید به قالب برای نمایش تعداد هارد ها
3 - امکان اتصال به سرور با پورت غیر پیشفرض(22)
4 - حل مشکل اتصال به esxi5
5 - حل مشکل نمایش پیام خطا هنگام خاموش کردن و روشن کردن و ساسپند و ...
6 - حل مشکل منو صفحات در قسمت allvm در هنگام نمایش صفحه جاری
7 - اضافه شدن لینک ساپورت و نمایش دامنه جاری در صفحه w3esxi_admin
\\\\\ __________________________________________________ _______________ /////
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
ویرایش توسط Warez-Host.IR : April 14th, 2012 در ساعت 17:05
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
amin7x, Amir.Mansoury, AmirHosein, Cyrus.The.Great, da6276, eskelet-sokhte, faranetwork, fas, gharibion, HADNEZ-ICT, hamid rilaxx, hpxfdhzo, irlogo, konstantine, lordmhn, MbjHosting, mobin96, Mohammad_reza, moosh2011, mrbusy, m_dg_farari, nasa_de, nimafire, nimapendar, onlinehost, PerDon, rouhallah, rsl, shayaneds, tactools, tehvps, TN Projects, TukaNet, VatanDC, yum
-
August 28th, 2011 16:36
# ADS
-
May 27th, 2012, 13:44
عضو انجمن
پاسخ : فروش ماژول W3esxi برای مجازی ساز ESXI & ESX تحت WHMCS
درود
رحمان جان به نظرم دیگه بیش از اندازه بد قول شدید !
از قبل عید منتظر نسخه جدید شما هستیم.
-
-
June 3rd, 2012, 14:29
عضو انجمن
ما هم همچنان منتظر نسخه جدید هستیم
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
-
-
June 7th, 2012, 13:52
سلام وقت بخیر رهمان عزیز بنده هم منتظر اپدیت نسخه جدید هستم و یک سوال دارم از دوستان برای ورژن 5 میشخ از نسخه فعلی استفاده کرد نسخه 4.5.2whmcs امنیتش پایین هست و فقط به خاطر این ماژول صبر کردیم
-
-
June 11th, 2012, 03:21
عضو انجمن
سلام
کار نسخه جدید به کجا رسیده ؟
کی نسخه جدید را ارائه می دید؟
در نسخه جدید کنسول هم فعال شده ؟
این ماژول میشه پهنای باند را کنترل کرد که کاربر تا حدی بتونه استفاده کنه بعد از اون سرور مجازی مورد نظر اسپند بشه ؟
بعد از یک سال برای دریافت آپدیت ها باید دوباره هزینه کل ماژول پرداخت بشه؟
این امکان هست که اگر دامنه سایت ف **ل *ت**ر شد روی یک دامنه دیگه فعال بشه ؟
ماژول با دامنه سایت کار می کنه یا ip ؟
طی چند ساعت ماژول بعد از پرداخت آماده میشه ؟
سلام وقت بخیر رهمان عزیز بنده هم منتظر اپدیت نسخه جدید هستم و یک سوال دارم از دوستان برای ورژن 5 میشخ از نسخه فعلی استفاده کرد نسخه 4.5.2whmcs امنیتش پایین هست و فقط به خاطر این ماژول صبر کردیم
لطفا آقای هوشیار پاسخ دهید
ویرایش توسط hg-ahvaz : June 11th, 2012 در ساعت 13:04
-
-
June 11th, 2012, 10:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
damashi
لطفا آقای
رضایی پاسخ دهید
سلام
البته امیدوارم سوءتفاهم نشه ولی اسم ایشون رحمان هوشیار هست.
ماژول فعلی هم هیچ مشکلی با ورژن 5 نداره، پس نیاز نیست شما ورژن 4.5.2 رو استفاده کنید! 
آپدیت ماژول هم حتما به محض آماده شدن توسط ایشون اطلاع رسانی خواهد شد، پس حتما موردی هست که هنوز چیزی نگفتن
فکر میکنم بهتر باشه کمی صبر پیشه کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از RezaFH به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2012, 10:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
damashi
سلام
من نزدیک به 10 روز هست ماژول راخریدم واستفاده می کنم
whmcs نسخه 5.0.2 استفاده می کنم
فقط یک مشکل داشتم که سر هاست بود چون هاست یا باید مخصوص این کار باشه یا روی سرور خودتون باشه که من هاست را از خودشون گرفتم
الان هم مشکلی ندارم
در کل با اینکه نسخه آخر نیست من که راضی هستم
-
-
July 27th, 2012, 01:15

نوشته اصلی توسط
RezaFH
سلام
البته امیدوارم سوءتفاهم نشه ولی اسم ایشون
رحمان هوشیار هست.
ماژول فعلی هم هیچ مشکلی با ورژن 5 نداره، پس نیاز نیست شما ورژن 4.5.2 رو استفاده کنید!
آپدیت ماژول هم حتما به محض آماده شدن توسط ایشون اطلاع رسانی خواهد شد، پس حتما موردی هست که هنوز چیزی نگفتن
موفق باشید

نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
فقط یک مشکل داشتم که سر هاست بود چون هاست یا باید مخصوص این کار باشه یا روی سرور خودتون باشه که من هاست را از خودشون گرفتم
الان هم مشکلی ندارم
از هر دوی شما دوستان عزیز ممنونم بنده همیشه کسانی رو که ازشون بهره میبرم و از خدماتشون سود میبرم دوست داشتم و برام عزیز بودن حالا شما میخوای بگی بنده بگم رهمان هوشیار یا رهمان عزیز فرقی نمیکنه که بهم بر هم نخورد دوست عزیز 
ایشون همون روز که بنده اینجا سوال پرسیدم لطف کردن و در یک تیکت جدا مشکل رو حل کردند و در ضمن محض اطلاع شما دوست گرامی هاست مخصوص این کار باشه یعنی چی یه جوری حرف میزنید که اینگار ..... اگر در مورد اینکه بنده سوال میپرسم مشکلی داره یاخیر اطلاعی دارید ج بدید ندارید مجبور نیستید که ج بدید این تاپیک بعدا توسط افراد مختلف دیده میشه در مورد شما قضاوت میشه اخه یعنی چی هاست مخصوص این کار باشه !!!!!
بنده در مورد هاست سوال نکردم اصلا دلیل سوال بنده به دلیل وقت کم هست که مثل بعضی ها وقت ندارم 100 بار یه چیز رو تست بگیرم که مشکللاتش رو در بیارم و ببینم ایا با ورژن جدید مشکل داره یا خیر وقتی میشه اینجا پرسید و یه جواب گرفت این کار رو میکنم از تجربه اساتید استفاده میکنم همین
-
-
July 27th, 2012, 01:17

نوشته اصلی توسط
RezaFH
سلام
البته امیدوارم سوءتفاهم نشه ولی اسم ایشون
رحمان هوشیار هست.
موفق باشید

نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
الان هم مشکلی ندارم
از هر دوی شما دوستان عزیز ممنونم بنده همیشه کسانی رو که ازشون بهره میبرم و از خدماتشون سود میبرم دوست داشتم و برام عزیز بودن حالا شما میخوای بگی بنده بگم رهمان هوشیار یا رهمان عزیز فرقی نمیکنه که بهم بر هم نخورد دوست عزیز 
ایشون همون روز که بنده اینجا سوال پرسیدم لطف کردن و در یک تیکت جدا مشکل رو حل کردند و در ضمن محض اطلاع شما دوست گرامی هاست مخصوص این کار باشه یعنی چی یه جوری حرف میزنید که اینگار ..... اگر در مورد اینکه بنده سوال میپرسم مشکلی داره یاخیر اطلاعی دارید ج بدید ندارید مجبور نیستید که ج بدید این تاپیک بعدا توسط افراد مختلف دیده میشه در مورد شما قضاوت میشه اخه یعنی چی هاست مخصوص این کار باشه !!!!!
بنده در مورد هاست سوال نکردم اصلا دلیل سوال بنده به دلیل وقت کم هست که مثل بعضی ها وقت ندارم 100 بار یه چیز رو تست بگیرم که مشکللاتش رو در بیارم و ببینم ایا با ورژن جدید مشکل داره یا خیر وقتی میشه اینجا پرسید و یه جواب گرفت این کار رو میکنم از تجربه اساتید استفاده میکنم همین
-
-
July 27th, 2012, 03:31

نوشته اصلی توسط
arvin_b
سلام
در مورد هاست باید خدمت شما عرض کنم که چون ماژول تنظیمات خاصی داره و روی سرور هاست های معولی اشتراکی نمی شه انجام داد یا باید از سرور مخصوص برای این کار استفاده کرد ویا هاست که با این تنظیمات مشکلی نداشته باشه که سروری موجود داشتند که این برای این کار کانفیگ شده بود ( ماژول تنظیمات خاصی نیاز داره که در صورت فعال نبود آن تنظیمات ماژول مشکل پیدا خواهد کرد) برای اطلاعات بیشتر خودتون میتونید تیکت بزنید داخل سایتشون سوال کنید
موفق باشید
شما دارید بی دلیل اینجا پست میزنید اما حالا که دارید ادامه میدید بهتون میگم
اصلا هر کسی که داره از این سیستم whmcs استفاده میکنه باید برای فقط سایتش از یک سرور مجازی استفاده کنه در غیر اینصورت کار غیر حرفه ای و غیر اصولی رو پیش گرفته هاست اشتراکی و غیره مناسب این کار نیست در ضمن پست بنده رو بخونید درست و بعد پاسخ بدید اصلا موضوع سوال بنده این نبود که شما اومدی داری هی پست میزنی جواب میدی بنده 2 ماه پیش پرسید ایا ورژن رو اپگرید کنم این ماژول مشکلی پیدا نمیکنه که خودش گفت نمیکنه دیگه این چه بحثی داره هی شما داری از هاست حرف میزنید به من یاد میدید که هاست اینطوری باشه اونطوری باشه ..... بی خیال اقا دستت درد نکنه
-
-
August 26th, 2012, 21:44
این ماژول را ما خریداری کردیم ولی بعد از 1 ماه خراب شد و حتی خود پشتیبانی این شرکت نتونستن برطرف کنند و آخر هم مجبور شدیم این ماژول رو پاک کنیم...
-