نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: یک سرور قدرتمند با دو E5 Cpu یا 10 سرور با E3 Cpu ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    530
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    446 پست

پیش فرض پاسخ : یک سرور قدرتمند با دو E5 Cpu یا 10 سرور با E3 Cpu ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط RezaFH نمایش پست ها
    بنده به هیچ وجه قصد جسارت یا بحث بی مورد ندارم؛
    اما شما دقیقا رفتی و اومدی به حرفی که من زده بودم رسیدی!
    - بعضی ها میگن اینقدر رم باشه باعث میشه بسوزه (چی بسوزه؟ کی چنین حرفی زد ؟)
    - شما میفرمایید که 512 گیگابایت رم مشکلی ایجاد نمیکنه (بنده هم فکر نمیکنم چنین چیزی گفته باشم ؟!)
    - همینطور شما گفتید روی سرور Dual E5-2690 حدود 100 سرور مجازی با کیفیت مطلوب میشه ایجاد کرد
    با این توصیف، آیا قراره هر سرور مجازی 5 گیگابایت رم داشته باشه که نیاز به 512 گیگابایت رم روی سرور باشه ؟
    حالا چیزهایی که من گفتم و دوباره تکرار میکنم (بدون تغییر جملات) :
    - 512 گیگابایت رم اونم روی یک سیستم با ماکزیمم 16 هسته برای فروش vps !!!
    - میشه 32 گیگابایت به ازای هر هسته پردازنده !
    - از نظر بنده ماکزیمم رمی که برای Dual E5-2690 بشه استفاده کرد، 128 گیگابایت 1600 مگاهرتز هست
    حتی اگر بخوایم اینطوری حساب کنیم که مجازی ساز VMware خواهد بود و این مجازی ساز رم ارائه شده برای VPS رو بطور کامل اشغال نمیکنه، میتونم بگم 96 گیگابایت رم هم کافی خواهد بود
    مساله اینجاست که حرفهای شما روی کاغذ هست و بنده از روی تجربه و عمل حرف میزنم
    نمیخوام بیشتر از این توضیح بدم، چون فکر میکنم اگر قرار باشه نتیجه ای گرفته بشه همین چند جمله کفایت میکنه
    موفق باشید
    دوست عزیز توی این تاپیک فقط شما پست نزدین که مخاطب من فقط شما باشید من هیچ جا نگفتم که شما این حرف رو زدین مخاطب من آقای فلان بود که خودشون حرف من رو بهتر میدونن.
    منظور من این نیست که فلان vps میشه داد یا نداد منظور من سر امکانپذیر بودنش هست که بعضی ها میان میگن اگه اینقدر رم بخای بزاری باید 100 تا هارد بزاری تا سرور نترکه یا اینقدر رم بزاری میسوزه. .
    همین سرور های جدید آقای مسعودی که با E5-2620 , 128gig ram , 4 hard sata2 هست که قراره 100 vps روش داده بشه اگه بخایم حساب کنیم واسه یه سرور 24ghz فرکانس هست که اگه واسه هر vps 500mhz بخاد بده 50ghz لازم میشه آیا سرور ایشون چند روزه دیگه میترکه؟ مسلما ایشون تجربشو دارند که چنین سروری گرفتن.
    با توجه به مشخصات سرور آقای مسعودی اگه مشکلی واسه سرورشون پیش نیاد شما هم باید بتونید حدود 150/200 vps روی اون سرور بدین.

از جمله شما میشه اینطور فهمید که نباید بیشتر از 128گیگ رم استفاده بشه هیچ جا ننوشته که نباید بیش از این مقدار باشه شما بر اساس محاسبات خودتون میگین که نباید بیشتر از این باشه و حرفتون هم کاملا درسته ولی از نیاز ایشون که خبر ندارین شاید ایشون بخان 100 vps با رم 2 گیگ بدن پس در کل 100*2=200 گیگ رم احتیاج ایشون هست اون حرف شما که 96 گیگ هم زیاده زمانی هست که منابع اختصاصی نباشه آره میشه با 32 گیگ هم 100 vps با رم 2گیگ داد. واسه هر vps روی 2 گیگ بزاری بعد روی 256mbمحدودش کنی cpu هم روی 100mhz بزاری بعد اگه واسه کسی هم مشکل پیش اومد و تیکت زد توی جوابش به فرض بگی vps ویروس داره. بنده هم دو سال هست تجربه dedicate و wmware رو دارم
    (اینکه هر 32 گیگ به هر هسته میرسه فکر نکنم حرف درستی باشه اگه به معماریش نگاه کنی مموری کنترلر بین هسته ها مشترک هست)

http://images.anandtech.com/doci/555...tionalring.png

منم گفتم که همه اینا فرضیات هست نگفتم که حتما باید همین باشه ممکن کمتر از این نیاز باشه ممکنه بیشتر بستگی به استفاده داره

قبل از هرچی بهتره که از لحاظ تئوری هم حساب بشه نمیشه که مثلا حساب کنی 100 vps با رم 3 گیگ میخای بدی که 300 گیگ لازم داری ولی تو عمل کمتر از این نیازت بشه.
    اگه ایشون که میخان سرور بگیرن روی کاغذ به این نتیجه برسن که نمیشه 300 vps روی یه سرور داد بهتر از اینه که فردا سرور گرفت و فهمید که این مقدار رم واقعا مورد نیازش نبوده.

2. تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)