با سلام
متاسفانه گوگل ای پی رو که روی اون دایرکت ادمین نصب شده بود رو به عنوان ای پی اسپم کننده شناخته یعنی از هر ادرس ایمیلی که دامنه اش رو ی اون ای پی ست شده
رو اسپم می شناسه چطور باید از لیست اسپم درش بیاریم
با سلام
متاسفانه گوگل ای پی رو که روی اون دایرکت ادمین نصب شده بود رو به عنوان ای پی اسپم کننده شناخته یعنی از هر ادرس ایمیلی که دامنه اش رو ی اون ای پی ست شده
رو اسپم می شناسه چطور باید از لیست اسپم درش بیاریم
شما دوست عزیز داخل MX Lookup Tool - Check your DNS MX Records online - MxToolbox ای پیتون را بزنید
زونهایی که شما را بلوکه کردن درخواست ریموو بلک لیست بزنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
مشکل اینجاست که اصلا توی بلک لیست نیست
ولی بازم به پوشه اسپم می ره
پس فکر میکنم به احتمال زیاد خود ایمیل ادرس بلوکه شده و ربطی به ای پی نداره
بهنره با خود جیمیل و یاهوو تماس بگیرید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
می شه ادرسی یا ایمیلی برای ارسال نامه برای خارج کردن ایمیل از اسپم بدید
هم یاهو و هم گوگل
با تشکر
سلام.
اگر ایمیل شما اسپم میشه، همیشه علتش مسدود شدن آی پی و یا آدرس ایمیل نیست.
در اکثر موارد تنظیمات صحیح از طرف مدیر سرور بر روی ایمیل انجام نمیشه.
برای مثال PTR یا همون reverse record تنظیم نشده و یا DomainKeys موجود نیست و یا ایمیل ها در هنگام ارسال Sign نمیشند و یا TXT جهت مشخص کردن ایمیل سرور و عبور از مراحل امنیتی و نشان دادن HELLO انجام نشده.
این موارد رو بررسی کنید، مشکل برطرف میشه.
با تشکر.
دوستان من هم همین مشکل رو دارم. ایمیل اصلی جیمیلم که همه زندگیم بهش وصله در حات عادی اسپم میشه! ip هم اصلا بلک لیست نبوده. ایمیل انبوه هم مدت هاست که نمیفرستم (قبلنا شاید یه لیست ۴۰-۵۰ نفره از دوستام بودن که ایمیل میفرستادم ولی اونم الان بیشتر از ۸-۹ ماه هست دیگه واسشون ایمیل نمفرستم. تو رو خدا راه مطمئن بگین که بتونم ایمیلم رو از اسپم در بیارم.
ممنون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)