-
عضو انجمن
تشکر از شرکت پرشين کلود
با درود
بعد از چند ماه که مشتري پرشین کلود هستم گفتم اگه تشکر نکنم واقعا بی معرفتی هست
کیفیت و اپتایم عالی
پشتیبانی عالی
برخورد با مشتری عالی
نظم کاری عالی
هر وقت مشکلی پیش اومده و تیکت حتی خیلی طولانی شده با احترام و خیلی سریع تیکتها رو جواب میدادن و مشکل رو برطرف کردن مثل خیلیا نبودن فقط موقع خوشی جواب بدن تا مشکلی پیش اومده هیچ خبری ازشون نباشه
حتی پیش اومده روی سرورهای غیر از سرورهای پرشین کلود مشکل داشتم آقا رضا لطف کرده کمکم کرده راهنمایی کرده
در کل تجربه ای که با سایت پرشین کلود و آقای فدای حسینی داشتم با هیچکدوم از سایتهای متعددی که تا حالا باهاشون کار کردم به هیچ وجه نداشتم و اصلا قابل مقایسه نیستن
فقط یه پیشنهاد دارم
امیدوارم فقط به یک لوکیشن محدود نشن و از سایر لوکیشن ها هم سرور ارائه بدن
با ارزوی موفقت روز افزون برای سایت پرشین کلود و آرزوئ الگو گیری خیلی از سایتهای به اسم بزرگ از سایتهای مثل پرشین کلود
-
تعداد تشکر ها از0060 به دلیل پست مفید
1Mizban, abod_black, amirlord, AriyaDownload, Benygh, HematYar, irihost, m_dg_farari, RezaFH, seyyed_ahmad, spooky021
-
June 2nd, 2012 21:24
# ADS
-
پاسخ : تشکر از شرکت پرشين کلود
سلام. ممنون از ارائه ی review .
با اجازه ی آقا رضا ، دلیل محدود بودن به یک لوکیشن ، انجام کولوکیشن توسط این سرکت هستش که به صورت متمرکز کلیه ی سرورها در یک مکان هست و مسلما کولوکیشن کردن تکی سرورها و یا تعداد کم سرور اصولا به صرفه نیست.
امآ با توجه به این مورد که آی پی های این شرکت هم متعلق به خودش هست ، مکان های مختلفی ثبت شده این آی پی ها و عملا برای لوکیشن آی پی مشکلی ندارن! که تقریبا برای ایرانیان فقط لوکیشن آی پی کفایت میکنه
در کل این شرکت فوق العاده حرفه ای هست در ارائه ی خدمات و جا داره از همکاران اینچنینی که همیشه باعث پیشرفت سطح علمی و اقتصادی میشن تشکر کرد.
ویرایش توسط m_dg_farari : June 2nd, 2012 در ساعت 22:14
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
من از مشتری های ایشون هستم
به پیشنهاد محسن عزیز 0060 اومدم ازشون یک وی پی اس گرفتم، الان سه تا دارم و همه چی عالی هست
پشتیبانی و نحوه برخورد با مشتری واقعا عالی هست
امیدوارم همیشه موفق باشن
-
تعداد تشکر ها ازAriyaDownload به دلیل پست مفید
-
منم ازشون سرویس دارم
همه جوره کارشون درسته آقا رضا
انشاالله همیشه موفق باشند
-
تعداد تشکر ها ازskrsoft به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازRezaFH به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
خوب منم از مشتریان سابق آقا رضا هستم و منم باهاشون هیچ مشکلی که نداشتیم هیچ ، خیلی هم راضی بودم.
یه تشکر هم از استاتر عزیز ، بد نیست هر از گاهی از سرویسهای خوبی که میگیرم به صورت پابلیک تشکر کنیم ، تاپیک شکایت خیلی زیاد هست ولی تاپیک تشکر من اولیه دارم میبینم.
رضا امیدوارم همینجور ادامه بدی و موفق باشی(سرور اختصاصی هم اضافه کن خیرش رو ببینی
)
-
تعداد تشکر ها ازabod_black به دلیل پست مفید