طراحی حرفه ای وب سایت
quadangles.web@gmail.com
والله تصمیم گرفتم از نو به کد نویسی قالب با دقت نگاه کنمالبته در inspect elements در فایرفاکس هم همین مشکل وجود دارد! ببینید کجای کد شما اشتباه است که همچین اتفاقی می افتد. در view source درست است اما در inspect elements مشکل نشان داده می شود.
چک میکنم ببینم مشکل از کجاست
حلش که کردم همینجا خبر میدم
من الان توی chrome , firefox , safari , opera چک کردم فقط opera مشکلی نداشت این روش رو میتونید انجام بدین 1 راه دیگه هم الان به ذهنم رسید .
میتونید این منو بار بالا رو margin-top:0; کنید و یا بلند ترش کنید .در صورتی که بعد از چک کردن و تصحیح اشکالات کد نویسی این مشکل پا بر جا بود از این روش استفاده خواهم کردبا padding-top:20px;
باز هم بابت همه راهنمایی های شما دوستان عزیز مخصوصا شیوا هاست عزیز و دوست خوبم lordmhn و دوست عزیزم Only4U عزیز که با پیام های خصوصی راهنماییم کردند تشکر میکنم
امیدوارم همیشه در زندگی و کار موفق و سربلند باشید و هرچی از خدا میخواید بهتون بده
چ خوبه داشتن دوستان خوبی مثل شما و همه بچه های خوب وب هاستینگ تالک![]()
یا حق
سلام دوستان
یه چیز جالب در مورد این قالب نشونتون بدم :دی
حتما طراح اصلی هم می دونست که این مشکل پیش میاد و اونو گذاشته بود تو css هاکد PHP:
/*.top_bar {
margin-top:-px;
}
*/
الان دیدمش
خلاصه با این ترفند درستش کردم
راستی دوستان آدرس اون سایته که کدنویسی استاندارد رو نشون میداد رو بهم میدید ؟
اسمش یادم نمیاد همون سایتی که عیب و ایراد های کد نویسی رو نشون میداد و در صورت درست بودن یه لوگو میداد میذاشتیم تو سایت برای نمایش کاربران
ممنون از لطف همه دوستان عزیز
من هم همين روش رو گفتم انجام بدين
طراحی حرفه ای وب سایت
quadangles.web@gmail.com
اره واللهمن هم همين روش رو گفتم انجام بدين
وقتی css رو چک کردم دیدم آره همین کد توشه
ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز
باز هم یه دنیا ممنونم
یا حق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)