فکر کنم همه سایت های این امکان را داشته باشند. یعنی شماره حساب یا کارت عابربانک بهتون بدهند. مثلا در سایت ما هنگام انتخاب نوع پرداخت صورت حساب می توانید گزینه غیر آنلاین را انتخاب کنید.
فکر کنم همه سایت های این امکان را داشته باشند. یعنی شماره حساب یا کارت عابربانک بهتون بدهند. مثلا در سایت ما هنگام انتخاب نوع پرداخت صورت حساب می توانید گزینه غیر آنلاین را انتخاب کنید.
وقتی پول رو ریختم به حساب شرکت نماینده و توی سایت nic.ir یه حساب کاربری درست کردم و کلا همه کارها رو انجام دادم، چقدر طول می کشه که بتونم توی اینترنت از دامنه استفاده کنم ؟
نهایتا 24 ساعت کاری.... یعنی تعطیلی نباشه مثل جمعه یا عید و وفات....
الان یکی ثبت کردم و دامین اومده توی حساب من ولی هنوز تایید نشده، صاحب امتیاز خودمم ولی بقیه موارد به عهده ثبت کننده هست. امکان انتقال دامنه رو هم ندارم. بنظرتون چقدر طول می کشه تا تایید بشه؟مالک دامنه یا همون domain holder هم 100% خودتون میشید و دامنه میاد تو پنل شما
ثبت کننده دامنه می تونه بدون اطلاع من دامنه رو به اسم کسی دیگه منتقل کنه؟
اگر بخوام دامنه رو منتقل کنم باید چطور اقدام کنم؟
خب الان خارج وقت اداری کارها رو انجام دادید احتمالا بیفته بعد از تعطیلات.
اما الان می توانید بروید و رابط ها را تغییر دهید، البته احتمالا بعد از ثبت و تایید نهایی تا کلیه اختیارات دست شما باشد.
یبار یه ایمیل اومد برام که دامنه شما توسط شخص دیگری رزرو شده است و نمی توانید آن را ثبت کنید.خب الان خارج وقت اداری کارها رو انجام دادید احتمالا بیفته بعد از تعطیلات.
اما یه ایمیل دیگه اومد و ثبت شدن دامنه رو بهم تبریک گفت ! الان دامنه توی پنل به اسم من رزرو شده و در حال بررسی هست.
با توجه به این توضیحاتی که دادم، امکان داره که دامنه به اسم من ثبت نشه؟
اگر رزرو شده دیگه مال شماست...
تا جایی که من می دونم اگر پرداخت نکنی اصلا رزرو نمیشه:
- اگر اطلاعاتی که در صفحات قبلی وارد کردهاید نیاز به اصلاح ندارند و توافقنامه را نیز قبول کردهاید، روی دکمهٔ «اقدام به ثبت!» کلیک کنید.
- پس از آن به صفحه «پرداخت سبد خرید» هدایت میشوید. توجه کنید که تا پیش از پرداخت هزینه ثبت، آن دامنه برای شما رزرو نشده و شخص دیگری میتواند در هر زمان برای ثبت آن اقدام نماید. فرصت شما برای پرداخت یک دامنه موجود در سبد خرید 30 روز کاری میباشد.
- پس از پرداخت، آن دامنه برای شما رزرو شده و برای متقاضیان دیگر غیر قابل رزرو میگردد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)