نمیخوام ادامش بدم اما احترام دیگران را رعایت کنید و با یکی کردن ما با دیگران که میگید توهین نکنیدپینوشت: یکی از دلایل بستن پیام خصوصی ارسال پیام های خصوصی پِی در پِی از افرادی مِثل شماست![]()
موارد فروش اکانتینگ هم وقتی میبینیم و کسی در انجمن رسیدگی نمیکنه بارها شده به مدیران دادیم رسیدگی کردن سریع و برخوردشون جوری بوده آدم میره دنبال این که کسی تخلف کرد گزارش بده باز و کارشون راحت تر بشه شما یه نمونه پیغام که ما دادیم به هتون و الکی بوده نشون بدید
همش سر بن کردن بوده زمانی که یوزر tofanweb را درخواست دادیم به مدیر وب هاستینگ و موافقت کردن و بستند اما باز شما هی بن میکردید میگفتید نه که در جواب فقط با تذکر آقا گفتن روبه رو میشدیم.
پست قبلی هم پاک میکنم وقتی کسی نیست انتقاد قبول بکنه نباید انتقاد بشه.
این پست هم تا چند دقیقه دیگه وقتی خوندید پاک میکنم (البته اگر تا اون موقع بن نشیم حرف زدن باهاتون ترس و لرز بن شدن داره)
اسپم گفتم که ناچاری بوده و پاک میکنم خودم لازم نیست تاپیک بسته بشه رسیدگی کنید بهتره تا ببندید هنوز خیلی دوستان نظر ندادن سر ما لازم نیست بهانه بگیرید و حق دیگران را ضایع کنید در این نظر سنجیپُست های اسپمی که ارسال میکنید آخر شب باید بیام قُفلش کُنم
هیچ وقت هیچ کس کامل نیست و هر کسی ایرادات خودش رو داره که یاد گرفتیم قبول نکنیم و این اشتباهه
(اگر بن نشد روبینا تا 5-10 دقیقه دیگه تمام پست ها پاک میشن که اسپم نگن شده یا حق)