سلام. دوستان کسی میدونه شرکت به پرداخت چقدر هزینه می گیره تا درگاه بانک ملت بده؟
ایا این شرکت رو تایید می کنید؟
سلام. دوستان کسی میدونه شرکت به پرداخت چقدر هزینه می گیره تا درگاه بانک ملت بده؟
ایا این شرکت رو تایید می کنید؟
هزینه هیچی.... مشکلی هم نداشتم باهاش
سلام
هزینه چیزی نمیگیره ولی یک مشکلی که داره اینه که مواقعی که ستل نمیشه یک مقدار اذیت میکنه. البته ستل نشدن همیشگی نیست و بعضی موقع اینطور میشه.
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
اگه کد های مربوط به پرداخت درست نوشته شده باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
فقط درمواردی خیلی خیلی کم پیش میاد که پول از حساب مشتری کم میشه و این مبلغ رو نه میشه به حساب صاحب درگاه منتقل کرد و نه میشه برگشت زد که توی این شرایط بهتره (راه حل و نظر شخصی من) که یه ایمیل برای مدیر اون فروشگاه ارسال بشه تا بعدا به صورت دستی ستل بشه و تراکنش هم به صورت دستی تایید بشه
(شرط تایید ترانکش باید ستل (انتقال به حساب صاحب درگاه) موفق باشه)
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
من که روز چهارشنه مدارک رو ایمیل کردم بهشون، امروز نگ زدم بگم که چرا جوابدی ندادید، میگه ایمیل شما نرسیده.
دیگه موندم چی بگم.
هزینه ندارهکارمزد هم کم نمیکنه
مدارک را که ایمیل کردید حتما حداکثر 1 ساعت بعد به کارشناس مربوطه زنگ بزنید و از دریافت مدارک مطمئن بشوید.
معمولا طی دو تا سه روز درگاه رو تحویل می دهند.
مدارک خاصی هم لازم نداره:
1- اسکن کارت ملی
2- اسکن شناسنامه
3- اسکن از سند خانه یا اجاره نامه (هرمحلی باشه)
4- فرم مشخصات سایت و خودتان و ...
مدارک رو ارسال کنید حداکثر 3 روزه تحویل میدت بدون هزینه
بابا تک پرداخت رو بچست و پشتیبانی و کارمزد مناسب من چند ماه دارم استفاده میکنم خیلی ازش راضیم
وقتی مستقیم و بدون کارمزد درجا میاد تو حساب مرض داره آدم از شرکتهای واسطه استفاده کنه
باشه بابا چرا میزنی! دقت نکردم ماله ملته فکر کردم از سایت واسطه میخواید بگیریدوقتی مستقیم و بدون کارمزد درجا میاد تو حساب مرض داره آدم از شرکتهای واسطه استفاده کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)