-
-
تعداد تشکر ها از Only4U به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2012 10:18
# ADS
-
پاسخ : استخراج یوزر های وردپرس
http://www.webhostingtalk.ir/f87/37428/#post346470
لطفا تاپیک فوق را مطالعه نمایید . (نیاز به دسترسی به PhpMyadmin دارید .و یا ابزاری که بتوانید به دیتابیس متصل شده و query اجرا نمایید ، به عنوان مثال از شل c99 میتوانید استفاده نمایید . ویا دیتابیس خود را از طریق cms خود dump کرده و در جای دیگر مانند سرور wamp که روی pc خودتون هم میتونید راه اندازی کنید ریستور و با دیتابیس کار کنید .)
-
تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Online24
http://www.webhostingtalk.ir/f87/37428/#post346470
لطفا تاپیک فوق را مطالعه نمایید . (نیاز به دسترسی به PhpMyadmin دارید .و یا ابزاری که بتوانید به دیتابیس متصل شده و query اجرا نمایید ، به عنوان مثال از شل c99 میتوانید استفاده نمایید . ویا دیتابیس خود را از طریق cms خود dump کرده و در جای دیگر مانند سرور wamp که روی pc خودتون هم میتونید راه اندازی کنید ریستور و با دیتابیس کار کنید .)
فکر کنم اینا گفته بودم که
گفتنی است به سی پنل دسترسی ندارم فعلا !
یعنی دسترسی من فقط به خود سایت وردپرس هستش و تمام
-
تعداد تشکر ها از Only4U به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Only4U
فکر کنم اینا گفته بودم که
یعنی دسترسی من فقط به خود سایت وردپرس هستش و تمام
بنده متناسب با شرایط شما حداقل 3راه معرفی کردم که بدون دسترسی به cPanel قادر به رسیدن هدف خود میشدید .
با این لحن مشخص است نسبت به هزینه ای که پرداخت کردید از پشتیبانی ما در این انجمن ناراضی هستید . البته میتوانید شکایت خود را از بنده اعلام نمایید و یا درخواست refund دهید .
ور در آخر در تکمیل پست اول و قسمت dump کردن از طریق خود cms میتوانید از پلاگین WP-DB-Backup استفاده نمایید .چنانچه دسترسی نصب و استفاده از پلاگین را ندارید ، دسترسی شما به دیتابیس غیرمجاز است و تنها میتوانید از اطلاعاتی که در پنل نمایش پیدا کرده است استفاده نمایید .
-
تعداد تشکر ها از Online24 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
Online24
بنده متناسب با شرایط شما حداقل 3راه معرفی کردم که بدون دسترسی به cPanel قادر به رسیدن هدف خود میشدید .
با این لحن مشخص است نسبت به هزینه ای که پرداخت کردید از پشتیبانی ما در این انجمن ناراضی هستید . البته میتوانید شکایت خود را از بنده اعلام نمایید و یا درخواست refund دهید .
ور در آخر در تکمیل پست اول و قسمت dump کردن از طریق خود cms میتوانید از پلاگین WP-DB-Backup استفاده نمایید .چنانچه دسترسی نصب و استفاده از پلاگین را ندارید ، دسترسی شما به دیتابیس غیرمجاز است و تنها میتوانید از اطلاعاتی که در پنل نمایش پیدا کرده است استفاده نمایید .
سپاس از شما
اگر من جوری صحبت کردم که شما ناراحت شدید واقعا از شما و کلیه کسانی که اینگونه برداشت کردند عذر خواهی میکنم و بدونید که واقعا قصد چنین جسارتی را نداشتم من
شما هم خیلی لطف کردید و کمک کردید و از شما باز هم نهایت تشکر را دارم
خواهشا عذر خواهی بنده را هم قبول کنید
و اما من فکر کردم که شما فقط از طریق پی اچ پی ادمین گفتید به همین خاطر اون را مطرح کردم
ولی باز با استفاده از پلاگینی که معرفی شد مشکل بنده حل شد
بنده از این پلاگین استفاده کردم
WordPress › amr users WordPress Plugins
و البته این یکی هم که دوست خوبمون معرفی کردند خیلی بهتر عمل میکنه و راحت تر هم هست
WordPress › Export emails WordPress Plugins
باز هم از همگی تشکر میکنم
سپاس
-
تعداد تشکر ها ازOnly4U به دلیل پست مفید