نقل قول نوشته اصلی توسط Roka نمایش پست ها
نوسانات برق به باطری نمیرسه

- شارژر نمیزاره نوسانات ( کاهش یا اضاف ولتاژ ) ضرری به باطری یا لپ تاپ برسونه ! اگرم چنین مشکلی پیش بیاد ، مطمئن باشید که مشکل از شارژر بوده

- شارژ مکرر هر باطری ای رو خراب میکنه ، حالا میخواد واسه لپ تاپ باشه یا هر چیز دیگه ای ، اگه دقت کرده باشید کسانی که موبایلشون رو شب تا صبح تو شارژ میزارن بعد از یه مدت از ضعیف شدن باطریشون حرف میزنند !

- مهمترین چیزی که به وسایل دیجیتالی ( از قبیل تلویزیون ، لپ تاپ یا ... ) ضربه وارد میکنه ، قطع و وصل آنی جریان برق هست ! به نظر من ( نظر شخصی ) اگه از لپ تاپ زیاد استفاده میکنید و به طور مکرر شارژر بهش وصل هست ، تحت هیچ شرایطی باطری رو در نیارید ! پول گرون ترین باطری حداکثر 100 هزار تومن هست ، اگه سالی یه باطری هم بخرید ، مطمئن باشید بهتر است نسبت به زمانی که به خاطر باطری ، کل لپ تاپتون بسوزه یا خراب شه ! ( چون اگه یهو برق رفت معلوم نیست چه بلائی سر لپ تاپتون میاد )
ممنون . خیلی ها میگن که باتری های لپ تاپ جدید زمان وصل بودن به شارژر بعد شارژ کامل دیگه شارژ نمیشن پس فکر کنم دیگه مشکل شارژ مکرر منتفی هست درسته ؟
بله در مورد در آوردن باتری لپ تاپ به هیچ وجه نباید این کار رو کرد خیلی شنیدم که بابت این کار مادربورد لپ تاپ ها سوخته .
برق محله ما هم خیلی وضعش خرابه خود من سه بار پاور کامپیوتر قدیمیم سوخته / یه سی دی رام / یک عدد کارت گرافیکی ! دلیلش هم نوسان شدید برق بوده !