شما می توانید درخواست بدین که خط شما از حالت pcm به حالت کابلی در بیاد.(اگر در منطقه شما جعبه تقسیم مخابرات باشه یعنی سیم تلفن حوالی کوچه یا خیابان تون است ؟)
اخه بعضی مناطق کلا بر پایه pcm هستند و دیگه کابل نکشیدن
شما می توانید درخواست بدین که خط شما از حالت pcm به حالت کابلی در بیاد.(اگر در منطقه شما جعبه تقسیم مخابرات باشه یعنی سیم تلفن حوالی کوچه یا خیابان تون است ؟)
اخه بعضی مناطق کلا بر پایه pcm هستند و دیگه کابل نکشیدن
اصلا اگه محدوه خانه شما امكانات كابلي بود كه مخابرات همين خطي رو كه الان روي pcm به شما تحويل داده ؛ ديگه روي pcm نميگذاشت.
پس در کل فکر کنم نشه ! ولی باز برو شاید بشه
ولی من تو کرج بعضی از دوستانم را دیدم که درگیر تغییر خط از حالت pcm به کابلی بودن حتی یادمه از شاتل سرویس می خواست بگیره چون خطش pcm بود شاتل هم نتونست ارایه بده ولی بعد از مراجعه به مخابرات کل استان البرز و پر کردن یه تقاضانامه و ارایه به مدیر کل فکر کنم بشه فقط اول باید مشخص بشه که منطقه شما زیر ساخت مناسب جهت کابل یا حتی فیبر نوری داره اگه داره برو دنبالش عوض می کنند.
یه تقاضا نامه مناسب با متن کوتاه و زیبا که بیان نیاز واقعی شما بر اینترنت پرسرعت باشه بنویس برو پیش مدیر کل مخابرات شهرستان بوشهر (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شهرستان بوشهر)
روزی برو که مدیر کل دیدار مردمی داره روزهای دیگه اصلا رات نمیدن !
مربوط به مدیرکل نمیشه ، مدیرکل تنها کاری که میکنه زیر نامه مینویسه
بسمه تعالی
مدیریت دیتا جناب فلانی لطفا بررسی و اقدامات لازم را مبذول فرمایید.
با تشکر
امضا فلانی
بعد شما رو میفرستند پیش مدیر دیتا استان!
در نتیجه شما خودت مستقیم پیش مدیر دیتا برید زودتر کارتون راه میفته!البته امضا یک مقام بالا دست خالی از لطف نیست !
یک مورد دیگه شما با خود مخابرات بخش آبونمان صحبت کنید ببینید شاید یک خط که pcm نباشه یا روی کافو نوری نباشه تو منطقه شما موجود باشه که همان خط را خرید کنید و روی آن ADSL بگیرید!
انقدر رفتم پیش این و اون دیگه هر وقت میرم مخابرات حتی اگه کار دیگه ای هم داشته باشم میگن سلام آقای کشاورز مدیر دیتا نیستش
من در این رابطه صحبت کردم . این جواب رو به من دادن :
حتی اگر خط قدیمی کابلی هم باشه نمی تونید روی خونتون بندازید !!! امروز که جمعه ست . من فردا دوباره میرم ببینم چیکار میتونم بکنم . لطفا هر چی در این رابطه که به من کمک میکنه بگید . دریغ نکنید
اگر تا ماه آینده مشکل من حل نشه مجبورم خونه جدید بگیرم .... !!
کمتر منطقه ای هست که تحت پوشش وایرلس نباشه.در منطقه شما که هیچ اطراف شما تا 10 کیلومتری شرکتی نیست ؟
البته اگر adsl باشه که حرفی نمیمونه اما از قرار که معلومه اینطورنخواهد.
بهتر هست با شرکتهایی در ضمینه وایرلس هم صحبت نمایید شاید به نتیجه رسیدید.
موفق باشید!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
ببین دیگه خودت داری هی بهونه میاری انگار که اصلا" اینترنت نمیخوای !، مودم های وایمکس از فاصله 50 کیلومتری تا 1Mbps جواب میده ( به شرطی که مانعی بین مودم و دکل نباشه اگر هم باشه بسته به نوع مانع و ... سیگنال تضعیف میشه) دیگه فکر نکنم فاصلتون بیشتر از 10 کیلومتر باشه ، اگه سیگنال ضعیف بود مودم رو بذار تو یه جعبه غیر فلزی بدارش بالا پشت بوم ، این کار یه مزیتی هم داره اینجوری میتونی خط یک مگا بیت بگیری و به همسایه هات هم بفروشی (با WiFi وصل میشین به مودم) .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)