-
سرور خارجی برای بازی با سی پی یو و آپلینک بالا؟
سلام
من دنبال یک سرور خارجی برای هاستینگ بازی modern warfare 3 هستم, می خواستم بدونم آیا کل روسیه پایین ترین پینگ رو داره نسبت به ایران؟ و غیر از روسیه دیگه کجا پینگ پایین داره؟ رومانی, سوئیس و هلند , آلمان؟
سرورش باید سی پی یو و آپلینک خوب داشته باشه, من یه سرور از سوئیس گرفتم اما متاسفانه خودم در بازی بهش دسترسی نداشتم و بعد از یه مدت اصلا خراب شد....
-
-
May 31st, 2012 17:08
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : سرور خارجی برای بازی با سی پی یو و آپلینک بالا؟
والا در مورد پینگ من روسیه رو تست نکردم اما ترکیه پینگ پایینی داره
خوب چرا ایران نمیگیری؟
-
-
برای بازی بهترین گزینه ایران است
اگر میخواهید یک کار اساسی کنید بهتره از ایران از یه دیتا سنتر خوب سرویس بگیرید
اگر دوست داشتین چند تا دیتا سنتر خوب در ایران رو معرفی کنم
-
-
عضو دائم
-
-
عضو دائم
-
-
عضو انجمن
سلام دوستان ببخشید تاپیک تو بخش آموزشی بودا؟؟
خلاف قوانین انجمن هستش
درمورد بازی به نظر من یه سرور از ایران بگیری بهتره ولی خوب یادت باشه کیفیت خوب =هزینه ی خوب(دربعضی موارد البته)
درپناه و راه حق موفق و موید باشین
خدانگهدار
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
-

نوشته اصلی توسط
m2coyote
والا در مورد پینگ من روسیه رو تست نکردم اما ترکیه پینگ پایینی داره
خوب چرا ایران نمیگیری؟
من از تو خود بازی که میرم روسیه پینگش از همه پایین تر هست حتی نزدیک به پارس آنلاین ایران, سرور ترکیه راستش ندیدم ولی 2-3 سال پیش یه بازی دیگه سرورهای ترکیه داشت پینگشون خیلی بالا بود!!
خود ایران هم من سرور گرفتم , چند تا!!!! ولی همشون نه cpu لازم نه uplink داشتن, اصلا به صرفه نیست.... هزینش خیلی گرون تموم میشه , آدم با یه هزینه ی پایین تر یه سرور خارجی میگیره که از هر لحاظ قوی تره
-
-

نوشته اصلی توسط
lived
برای بازی بهترین گزینه ایران است
اگر میخواهید یک کار اساسی کنید بهتره از ایران از یه دیتا سنتر خوب سرویس بگیرید
اگر دوست داشتین چند تا دیتا سنتر خوب در ایران رو معرفی کنم
ممنون میشم, میگم چون بازیش حجیمه باید cpu و bandwidth برای upload بالا داشته باشه
-
-
یه نکته دیگم بچه ها میگن ایران بگیر اینه که, متاسفانه تو ایران انقدر فحش و فحش کاری هست که آدم زده میشه. اگه آدم بتونه چند تا رفیق خارجی پیدا کنه یه سرور تو همین اروپا راه بندازه خیلی باحال تره
-
-
June 9th, 2012, 19:43
عضو انجمن
سلام
برای گیم سرور اگر کلاینت ها ایرانی هستند به جز اینترانت هیچ گزینه ی دیگری ندارید !
چون بقیه کشور ها که اصلا پینگ خوبی ندارن حتی کشور های همسایه . بهترین لوکیشن برای کلاینت های ایرانی تهران هست و بس !
اگر روی اینترنت هم باشه که تو 2ثانیه اتک میارن پایین ! به دلیل ظرفیت های پایین شبکه ی اینترنت ایران !
اگر نیاز به پردازش بالا دارید و بودجه خوبی دارید توصیه میکنم سرور اختصاصی تهیه کنید . در حد 300 ~ 450 هزار تومان گزینه های مناسب پیدا میشن .
-