-
May 31st, 2012, 01:04
پاسخ : هاست یا سرور مجازی؟

نوشته اصلی توسط
Bi-del
xlhost !
همین دیگه.پورتش کمه جواب نمیده !
البته xlhost پورتش خوبه
سخت افزار هاي خوبي هم داره
فكر نميكنم مشكلي داشته باشه
ویرایش توسط sheitonakshirazi : May 31st, 2012 در ساعت 01:08
-
تعداد تشکر ها از sheitonakshirazi به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2012 01:04
# ADS
-
May 31st, 2012, 01:07
-
تعداد تشکر ها از danitfk به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2012, 17:36
دوستان من مشکلشو رو پیدا کردم ! از MYSQL هستش ! تو پوتی زدم درصد Usage استفاده از CPUش بالای 120 درصده ! راهی هست بشه درستش کرد؟ ممنون
-
-
June 1st, 2012, 02:15

نوشته اصلی توسط
Bi-del
سلام خدمت دوستان و اساتید !
من سایتم الان رو سرور اختصاصیه تا فردا وقتش تموم میشه به دلیل بالا بودن هزینه سرور نمیتونم تمدیدش کنم ! میخواستم سایتمو جا به جا کنم به نظر شما هاست بهتره براش یا سرور مجازی؟
لطف بفرمایید راهنمایی کنید
سایت تقریبا روزانه 1000 تا 1500 تا ای پی ورودی داره
بازدید صفحه هم روزانه 40 هزار تا میرسه!
ممنون میشم راهنمایی کنید!
بهتره هاست بگیرید
-
-
June 1st, 2012, 11:51
عضو جدید
یک هاست از شرکت ها معتبر بگیرید مثل hostdl.com ،خیلی از سایت های بزرگ ایران میزبانی میکن ه
سرور مجازی دردسر داره ، اگر هم سور مجازی میگری از جای معتبر
من سره همین روی یکی از سرویس دهنده ها به علت غفلت سرویس دهنده 2 بار حدود 200گیگ فایل م پاک شد
از هاست دی ال بگیر خیالت راحت
-
تعداد تشکر ها از PerDon به دلیل پست مفید
-
June 1st, 2012, 12:03

نوشته اصلی توسط
Bi-del
دوستان من مشکلشو رو پیدا کردم ! از MYSQL هستش ! تو پوتی زدم درصد Usage استفاده از CPUش بالای 120 درصده ! راهی هست بشه درستش کرد؟ ممنون
خداروشکر باز بهتر از هزینه کردن پایه هست و... هست .
برای رفع این مشکل اگر دوستی ، آشنایی که مسلط به PHP و MySQL باشه کمک بخواید و اگر نیست حتما با یک آدم حرفه ای صحبت کنید و هرچند هزینه هم داشت پرداخت کنید !
-
-
June 1st, 2012, 13:03
سلام دوست عزیز دور صورتی که شما بخواهید روی هاست اشتاراکی بروید برای مدتی مهمان ان گوره خواهید بود بعد میگوییند توانایی میزبانی شما را نداریم به دلایل زیر به نظر من یا سرور مجازی بگیرید یا سرور اختصاصی
در وصرت تمایل به دریافت هر سه مورد می توانیم به شما کمک کنیم بعد از اینکه سرویس مورد نظر را انتخاب کردید
ویرایش توسط rezahd : June 1st, 2012 در ساعت 13:17
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
-
June 11th, 2012, 19:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Bi-del
سلام خدمت دوستان و اساتید !
من سایتم الان رو سرور اختصاصیه تا فردا وقتش تموم میشه به دلیل بالا بودن هزینه سرور نمیتونم تمدیدش کنم ! میخواستم سایتمو جا به جا کنم به نظر شما هاست بهتره براش یا سرور مجازی؟
لطف بفرمایید راهنمایی کنید
سایت تقریبا روزانه 1000 تا 1500 تا ای پی ورودی داره
بازدید صفحه هم روزانه 40 هزار تا میرسه!
ممنون میشم راهنمایی کنید!
به نظر من برای جامعه مجازی اگر از سرور مجازی استفاده کنید خیلی بهتره.
اگه سایتتون رو ببرید روی سرور مجازی سرعت لود سایتتون بهتر می شه ولی هاست کمی سرعت لود سایتتون رو کم می کنه
-
-
June 11th, 2012, 20:03
عضو انجمن
سرور مجازی بگیرید با منابع اختصاصی. در مورد لود mysql هم باید mysql optimization انجام بدید و یک سری کانفیگ ها که راهنماش داخل همین فروم و روی اینترنت هم فراوون هست.
به نظرم یک سرور مجازی با ۲ تا ۴ گیگابایت رم و ۲ هسته از CPU میتونه جواب گوی شما باشه. خواستید در خدمت هستیم.
----------------------------------------------------------
-
-
July 13th, 2012, 15:11
با سلام
سرور مجازی بگیرید بهتر هست هاست اشتراکی احتمال قطع شدن ان زیاد هست و کار شما را برزمین می گذارد
-