-
May 31st, 2012, 18:47
پاسخ : مشکل سرعت ! در ovh

نوشته اصلی توسط
ourweb
خسته نکن خودتو،کسی از کانادایی که شما دو برابر میگیری خرید نمیکنه
ovh دیگه جا افتادست،دلیلی نداره بیاید به خاطر یک مشکل کوچیک که اولین باره دیده شده این حرفارو بزنی
-
-
May 31st, 2012 18:47
# ADS
-
May 31st, 2012, 18:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mostafa123
ovh دیگه جا افتادست،دلیلی نداره بیاید به خاطر یک مشکل کوچیک که اولین باره دیده شده این حرفارو بزنی
دوست عزیز همچین مشکل کوچیکیم نیست به خا از دیروز دوتا مشتری از دست دادیم ! دوما دقیقا اینشون چیو میخواستن بفروشن که شما اینطور میگین ؟
-
-
May 31st, 2012, 18:50

نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
دوست عزیز همچین مشکل کوچیکیم نیست به خا از دیروز دوتا مشتری از دست دادیم ! دوما دقیقا اینشون چیو میخواستن بفروشن که شما اینطور میگین ؟
سلام عزیز،پورت 1 گیگ ovh عالیه،ما استفاده کردیم مشکلی نداشته،شما صبور باشید و از طریق واسطه پیگیری کنید مشکل حل میشه
موفق باشید
-
-
May 31st, 2012, 19:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
آره بخدا اصلا مسخره بازی در میاره این او وی اچ . حالا همه هم توی این انجمن تعریف میکرن از پورت هاش

جالبیش اینه
من خریدم بدبخت شدم اخرش هم با 70 ضرر فروختم رفت
-
-
May 31st, 2012, 19:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mostafa123
من سرور اول کانادا رو زدم 110 هزار تومان در ماه با پورت 1 گیگ که افر هامون شکر خدا تمام شد ولی تا الان یک مشکل یا کندی سرعت نداشته این سرعت پورت
در رهر صورت من هم میتونم نظر بدم به شما هم ربطی نداشت دخالت کردید من به ایشون گفتم ...
-
-
May 31st, 2012, 19:10
سلام عزیز،پورت 1 گیگ ovh عالیه،ما استفاده کردیم مشکلی نداشته،شما صبور باشید و از طریق واسطه پیگیری کنید مشکل حل میشه
موفق باشید
من نمیدونم چرا برخی فکر میکنند حدود 51% سهام یک دیتاسنتر به نامشونه که یه طوری برخورد میکنند .
حالا چون یه DC پورتش خوب بوده/هست نمیشه مورد اورد که بد هست و انتقاد کرد ؟ میخواین آدرس Bullet-Vps.us رو بگیریم همگی بریزیم سرش تا میخوره بزنیمش
، خب مشکل داره ، پای اعتبارش در میونه !
عجباااااااااااا ، فرومه داریم ؟ :|
-
تعداد تشکر ها از milade به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2012, 19:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milade
من نمیدونم چرا برخی فکر میکنند حدود 51% سهام یک دیتاسنتر به نامشونه که یه طوری برخورد میکنند .
حالا چون یه DC پورتش خوب بوده/هست نمیشه مورد اورد که بد هست و انتقاد کرد ؟ میخواین آدرس Bullet-Vps.us رو بگیریم همگی بریزیم سرش تا میخوره بزنیمش

، خب مشکل داره ، پای اعتبارش در میونه !
عجباااااااااااا ، فرومه داریم ؟ :|
فروم خوبه کاربره که داریم ؟همه منطزر این هستند که بکوبن هم دیگه رو
-
-
May 31st, 2012, 19:18

نوشته اصلی توسط
ourweb
شما دقت کردید با اون شکلکایی که زدی خودت اول واسطه های این دیتاسنترو کوبیدی؟انتقاد خوبه!اما مسخره کردن و سو استفاده و اینکه بخوای سرورای خودتو بفروشی از این طریق جالب نیست
پس اول شما کوبوندید واسطه بدبختو...
-
تعداد تشکر ها از mostafa123 به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2012, 20:03
عضو انجمن
مشکل همکاران ما همین هست که عادت کرده اند برای جذب مشتری همدیگر رو خراب کنند.
هیچ کس تا حالا نخواسته بیاد سرویسی که میده رو به قیمت واقعی و با سود مناسبی بفروشه
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
تعداد تشکر ها از arazit به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2012, 20:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
دوست عزیز حداقل ایشون (mostafa123) کمک کردن الان بنده رو و پیگیر شدند . شما که فقط تاپیک رو اسپم بارون کردین
البته فقط شما نه !
الان روی ویندوز 2008 داره همون لینک او وی اچ رو 112 تا میگیره . مشکل از ویندوز بوده ؟ یا هارد ؟
-