-
November 13th, 2009, 02:23
راهنمایی د رابطه با vps linux
با سلام
به تازگی از یکی از شرکت های اروپایی یه وی پی اس خریداری کردم . با این مشخصات
VPS Start Europe)
Operating System: Centos 5 64-bit
Hosting Control Panel: DirectAdmin
IP Addresses: 1 IP - Free *
Start/Stop/Reboot/Reinstall and other features through Hypanel, our inhouse control panel.
Free geographically redundant DNS hosting with DNS servers in Europe and USA
Unmanaged VPS hosting service is an excellent choice for having your own private Linux box with root access (shell access). You can install and configure the applications you need
دوستان اگه راهنمایی کنن بعد از خرید وی پی اس باید چی کار کنم ( مورد استفاده هاست لینوکس )
اشنایی با وی پی اس ندارم و فقط با پنل رسیلر کار کردم
اگر دوستان لینک اموزشی بزارن یا توضیح بدن چطوری خودم این کار رو انجام بدم ممنون میشم . چون میخوام چند تا وی پی اس دیگه هم خرید کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
November 13th, 2009 02:23
# ADS
-
November 13th, 2009, 02:43
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی د رابطه با vps linux
سوالتون خیلی کلی هست!
اما من نظر خودم رو میگم!
1- با توجه به اینکه میگین تا حالا با سرور مجازی کار نکردین و از طرفی میخواین روش هاست بدین، و این سرور هم از نوع مدیریت نشده هست، از یکی از دوستان که این کار هستند بخواین که کارهای اولیه رو براتون انجام بدن و یه سرور مجازی امن و با همه چیز نصب شده تحویلتون بدن و هزینهاش رو پرداخت کنید.
2- اگه هدف تون یادگیری هست فکر نمیکنم رو سروری که هاست میخواین بدین بشه، بهتره یه سرور مجازی با هزینه کم تهیه کنید و وقتی همه چیز رو یاد گرفتید و مطمئن شدید که اکی هست و حداقل تا سطح خوبی توانایی دارید اون وقت دیگه میتونید خودتون سرورهای مجازی یا اختصاصی که روشون هاست میدین رو کنترل کنین.
3- همه مباحث آموزشی مربوط به سرور مجازی اینجا هستند: http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=14
متاسفانه طبقه بندی شده و مرتب و منظم نیستند، میتونید حالا که دارید مطالعه شون می کنید یه تاپیک بزنید و مرتب و منظم لیست شون رو بنویسید که اگه دیگری خواست کاری مشابه شما انجام بده دوباره این راهی که شما رفتین رو نره
-
تعداد تشکر ها از Mohsen به دلیل پست مفید
-
November 13th, 2009, 02:47
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی د رابطه با vps linux
-