-
عضو دائم
نمونه کارهای وردپرس
دوستان در این تاپیک بیایید و سایت هایی را که با Wordpress راه اندازی کرده اید معرفی کنید و مشخصاتی از آن مثل قالب و افزونه های بکار رفته در آن را بیان کنید تا خوانندگان با قابلیت های این سیستم مدیریت محتوی آشنا شوند.
از ارسال پست در مورد خوب بودن و بد بودن، قوت و ضعف و دیگر بحث هایی که باعث انحراف تاپیک می شود خود داری کنید.
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
May 31st, 2012 00:56
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : نمونه کارهای وردپرس
برای شروع :
سایت: تجهیزات آشپزخانه خاکباز
بنظرم بهترین قالب برای معرفی بروشور مانند محصولات مربوطه بود. وردپرس ساده بدون هیچگونه افزونه خاص و فقط با استفاده از قالب بسیار جالب و متفاوت : Auzora one page portfolio 2.1 که از سایت themeforest خریداری شد.
-
-
سلام
سایت : دنیای تم
بهترین قالب دنیا برای یک سایت قالب انتخاب شده که اگر صفحه مرورگر را هم کوچک کنید ، قالب نیز کوچک میشود که خیلی برای کسانی که با موبایل یا نمایشگر کوچک وارد میشوند ، مناسب است .
لازم به ذکر هست که ما خیلی روی این قالب کار کرده ایم و شکل آن را از قالب های مشابه رایگان کمی دور کردیم .
افزونه های بکار رفته :
- افزونه نظرسنجی WP-Polls
- چند افزونه عمومی دیگر ...
-
تعداد تشکر ها ازali.9297 به دلیل پست مفید
-
سلام
Game – Zone | مرکز اطلاع رسانی گیم
مرجع تخصصی گیم و کلیه طراحی این سایت اختصاصی در نظر گرفته شده .
Web – Touch | وب را با ما لمس کنید !
مرجع اسکریپت و آموزش های طراحی وب و ...
و وب سایت خودم !
Mehrshad Online | طراحی وب ، میزبانی وب
سعی شده توی این قالب کلیه اطلاعات و صفحات در یک صفحه قرار بگیره و طرحی متفاوت از طرح های خسته کننده ی هاستینگ باشه !
-
تعداد تشکر ها ازlordmhn به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
سایت: عکاسان برتر
محلی برای معرفی عکاسان و نمونه کارهای آن ها با قابل متفاوت Crea تهیه شده از Dreamtheme
افزونه Social login و WTI like post و البته سبد خرید زرین پال در آن بکار رفته.
-
-
عضو دائم
سایت: شیوابلاگ
وبلاگ ساده برای سرگرمی....
قالب رایگان Crybook
همراه با افزونه های:
مطالب تصادفی: Advanced Random Posts
سخن روز: Shantz Wordpress QOTD
شیر کردن: Share Buttons by Lockerz / AddToAny
آمار بازدید: StatPressCN
مطالب مرتبط: Yet Another Related Posts Plugin
-
-
عضو دائم
-
-
عضو انجمن
خیلی دلم میخواد نمونه کارهایی که تا به حال انجام دادیم را اینجا بذارم دوستان ببینند ولی متاسفانه اشخاصی هستند توی این انجمن که علاقه زیادی به کپی برداری از ایده های دیگران دارند و به یک هفته نکشیده ، همون سایت را به صورت html یا ... میبرن بالا بعدم تاپیک میزنند که ...
-
تعداد تشکر ها ازstchost به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
stchost
خیلی دلم میخواد نمونه کارهایی که تا به حال انجام دادیم را اینجا بذارم دوستان ببینند ولی متاسفانه اشخاصی هستند توی این انجمن که علاقه زیادی به کپی برداری از ایده های دیگران دارند و به یک هفته نکشیده ، همون سایت را به صورت html یا ... میبرن بالا بعدم تاپیک میزنند که ...
یعنی سایت ها تون را قایم کردید تو کمد اتاقتون تا کسی نبینه؟ یا اینکه روی اینترنت آنلاین هستند؟ اگر آنلاین هستند که بالاخره اون افراد می بینند عزیز!
-
-
May 31st, 2012, 19:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
یعنی سایت ها تون را قایم کردید تو کمد اتاقتون تا کسی نبینه؟ یا اینکه روی اینترنت آنلاین هستند؟ اگر آنلاین هستند که بالاخره اون افراد می بینند عزیز!
نمیشه قایم کرد که 
اونایی که باید ببینند میبینند ، من دوستان این انجمن را گفتم
-
تعداد تشکر ها ازstchost به دلیل پست مفید