پس با این حساب
رم 1024 + پورت 1 + ترافیک 1 ترا + هارد اینترپرابز جواب 700-800 دانلود روزانه رو بهر احتی میده...
؟؟؟
پس با این حساب
رم 1024 + پورت 1 + ترافیک 1 ترا + هارد اینترپرابز جواب 700-800 دانلود روزانه رو بهر احتی میده...
؟؟؟
منظورتون از 700-800 چی هست؟!
800 بار دانلود میشه
800 گیگ چه خبره داداش:دی
متوسط فایل ها هم 40 - 50 مگ
ویرایش توسط sina1 : May 31st, 2012 در ساعت 01:57
خوب همون سرور با 1 گیگ رم و پهنای باند 1 ترابایت براتون مناسب هست این وسط cpu میشه گفت مصرفی ندارید و هارد هم از هرنوع باشه جوابگوی شما هست. البته از جایی که سرور میگیرین اگر طرف روی یه هارد 30 تا vps ادد نکرده باشه جواب میده.
پهنای باند بستگی به حجم فایلهاتون شما نگفتید حجم فایلها به چه شکل اگر بخوایم خیلی ریز بشیم به موضوع و یه جورایی تا حد بایت مصرفیتونم حدودا در بیاریم خیلی چیزا میاد وسط از پکت لاست تا بقیه ، بفرمایید حجم حدودی فایل چقدره و آیا شما اطمینان دارید که بالای 700 800 تا دانلود نمیره ؟؟؟
برای مثال :
اگه 800 بار از فایلای شما با حجم میانگین 100 مگ دانلود بشه مصرف پهنای باند شما میشه
800x100M=80000M
با این حساب 78 گیگ مصرف پهنای باند شما بوده که مصرف شبکه خود سرور و غیره هم که چیز زیادی نیست بهش اضافه میشه این مدلی میتونید پهنای باندتونرو حساب کنید
فک کنم کل مطالب رو گرفتم
ممنون از همه دوستان
الان توی یکی از پنل های هاست دانلودم نگاه کردم با پهنای باند 800 گیگ که تا چند روز دیگه صفر میشه هنوز حدود 200 یگ جا داره
پس فک کنم 1 ترا هم زیاد باشه..
-------
خب این وسط کار رم چیه؟؟؟ چه تاثیری داره؟
دانلود زیاد رم مصرف میکنه.
رم هم 1 گیگ شروع کنید اگر کم آورد اضافه کنید اما با اطمینان بخواید کار کنید 2 گیگ رم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)