...
...
ویرایش توسط Online24 : October 18th, 2010 در ساعت 14:35
...
ویرایش توسط Online24 : October 18th, 2010 در ساعت 14:36 دلیل: افزودن سطر آخر
جدای از بحث ویندوز و لینوکس و مزایا و معایب هر یک و طرفداری از اونها، نقش ویندوز در گسترش کامپیوتر (حداقل تو ایران) غیر قابل انکار هست! فکر میکنید اگه ویندوز نبود حداقل تو همین ایران چند درصد مردمی که الان تو خونهشون کامپیوتر دارن، کامپیوتر داشتند من که فکر میکنم حداکثر یک سومشون! یه نگاهی به بازدیدکنندههای وب سایتهاتون بکیند(مثلا با گوگل آنلایتکس یا هر سرویس مانیتورینگ دیگه) و ببینید چند درصدشون از ویندوز و حتی از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند!
به جز نقش ویندوز در گسترش استفاده از کامپیوتر تو ایران، نقش ویندوز در گسترش لینوکس و open source رو هم نمیشه انکار کرد!!! اگر انحصار طلبی مایکروسافت و ... نبود فکر میکنید حالا این همه توزیعهای مختلف لینوکس به صورت رایگان وجود داشت و این همه پیشرفت کرده بود؟!؟ شاید الان لینوکس هم یه سیستم عامل پولی بود و هیچ دسترسی به کدش نبود و ...
به جز دو موردی که مطرح شد به شخصه نظرم این هست که لینوکس یا ویندوز یا مثلا جاوا یا دات نت یا هر چیز دیگهای که قرار هست انتخاب بشه و مقایسه بشه، باید دید کاربرد چیه و اینکه به طور کلی بگیم این بهتره یا اون نشون دهنده قضاوت از روی تعصب هست. هر کدوم از اینا مزایایی دارند و باید در جای خودشون استفاده بشند.
البته این دلیل نمیشه.جدای از بحث ویندوز و لینوکس و مزایا و معایب هر یک و طرفداری از اونها، نقش ویندوز در گسترش کامپیوتر (حداقل تو ایران) غیر قابل انکار هست! فکر میکنید اگه ویندوز نبود حداقل تو همین ایران چند درصد مردمی که الان تو خونهشون کامپیوتر دارن، کامپیوتر داشتند من که فکر میکنم حداکثر یک سومشون! یه نگاهی به بازدیدکنندههای وب سایتهاتون بکیند(مثلا با گوگل آنلایتکس یا هر سرویس مانیتورینگ دیگه) و ببینید چند درصدشون از ویندوز و حتی از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند!
مثل اینه که بگین اگر مترو نبود این سه میلیون نفری که ازش هر روز استفاده میکنن نشسته بودن خونه الان.سه میلیون نفر به بیکارا اضافه میشد!!
اگر ویندوز نبود خوب از جایگزیناش استفاده میکردن مردم.
در کل مقایسه کلا اشتباهه به نظر من.هر چیزی یک کاربردی داره.لینوکس برای کاربرد دیگه ای و ویندوز هم برای قشر دیگه.
اگر میشد به نتیجه رسید صد در صد بازنده این بحث کلا از بازار کامیوتر جهان باید حذف میشد!
...
ویرایش توسط Online24 : October 18th, 2010 در ساعت 14:36
در ضمن با توجه به این که قانون کپی رایت داره جهان گیر میشه و همچنین قیمت بالای ویندوز و قیمت پایین و بعبارتی رایگان لینوکس و دلایل دیگه!
در آینده لینوکس جایگاه بهتری خواهد داشت.
نه عزیز چیزی نمیتونه جای ویندوز رو بگیره![]()
1. پشتیبانی قوی و قدرتمند
2. داشتن نرم افزار های زیاد
3. راحتی کار
4 و...
خیلی مشکل هستاگه لینوکس نرم افزار های ویندوز روش نصب میشد شاید من هم میرفتم لینوکس نصب کنم ولی حالا ... !
از کجا معلوم که این افرادی که روی لینوکس کار میکنند و نسخه جدید دادند 20 سال دیگه پولیش نکنند ؟ وقتی همه نصب کنند دیگه اینم پولی نکنن ؟ الکی که زحمت نمیکشن . اینقدر تغییرش میدن این لینوکس رو که یه سیستم عامل دیگه میشه اصلا![]()
خداحافظ !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)