پاسخ : لایسنس این سایت www.gohigheris.com را چطور می شه گیر اورد
ممنون دوست عزیز واقعا اگر کاری کنید که مورد استفاده بشه واقعا جای تشکر و قدردانی داره چون من نسخه های که نال هم بود تست کردم نشد اگر اینو درست کنید کاری بزرگی کردید و خیلی ها را خوشحال چون خیلی به این افرونه نیاز دارند بعضی ها مثل من که یه معلول از کار افتاده هستم دارمدی ندارم به اون صورت که لایسنس بخرم بگذریم خوشحال شدم بفرماید این نسخه را نال کنید فقط چقدر زمان می بره در ضمن دوستان باید از این دوست عزیر ما تشکر کنند که این کار می خواند انجام بدهند من به نوبه خودم ازتون تشکر می کنم http://uplod.ir/dl6jqpubs15e/jwhmcs-...m#.UQZXjVLmXCM
سلام این هم تقدیم به دوستان
شرایط استفاده از این ماژول اول اینکه بر خاندان محمد (ص) درود بفرستید
دوم یه سری هم به سایت ما بزنید
اینم سایت ما طراحی سایت و برنامه نویسی وب
لازم به ذکر است اینجانب روی نسخه 1.5.21 کارش را انجام دادم
دو فایل هست که ضمیمه کردم اولی ماژول هستش
دومی هم یک فایل کد شده و دیکد شده
اگر اشکالی در نصب داشتید ما در جریان قرار دهید
لطفا برای نصب روی گزینه اتوماتیک کلیک کنید
سلام ممنون دوست عزیز دمت گرم من نصب کردم و کار کرد ولی الان باید چه جوری بیارمش صفحه لوگین را تو سایت راستی یه نظر برای اینکه این ماژول خیلی ارزش داره و با قیمت بالا فروخته می شه سورپرایز کنید لینک ها را بر دارید بعد نظر سنجی کنید ببنید چقدر تو نظر سنجی شرکت می کنند یعنی چقدر تمایل به استفاده و چقدر تمایل به خرید لایسنس دار هستند البته این نظر شخصی بود دوستان امیدوارم ناراحت نشند ممنون ازت بازم ممنون
ممنون دوست عزیز کار می کنه ولی یه مشکلاتی داره مثلا بعد لوگین که می شه لوگین شده ولی بعد که می ره صفحه اول مثل اینکه تا حالا لوگین نشدی در صورتی که شد بعد هم تو یک فایل هاش هم حتما باید ادرس سایت را گذاشت ویلا کار نمی کنه نظراتون چی هست ممنون بازم