دقیقاً چطوری ؟نیاز نیست مدیران قیمت تایین کنند جلوی این کاربران رو بگیرند که این حرفه رو به مسخره گرفتند
فرض میگیریم ( تنها فرض ) ، یارو میره سرور از هتزنر میگیره 64 گیگ 300 تومن .حالا بخواد قیمت بده گیگی 10 تومن هم میتونه !
ببین این کارا نشد هست ، هر کسی یه سیاست داره واسه خودش ، شاید من بخوام اتیش بزنم به مالم ، 10 سال سرور بگیرم و ضرر بدم اما ارزون ! ، یا اونهایی که کولو دارند در حد وسیع خیلی دستشون باز تره بخوان هر کاری کنند !
معمولاً گذر زمان همه رو حل کرده ، اونی که دبستانیه بالاخره مجبوره مهر ماه واگزار کنه ، اونی که برنامه ریزی نداشته دو ماه بعد اعلام ورشکستگی ...، ماشالله نمونه هم کم نداشتیم ...
همون طور که گفتم بهترین قاضی مشتری هستش . کسی که میاد برای رم 1 گیگ با هزینه 5 تومن ، باید چوبش رو بخوره .متاسفانه کم شاهد بگو بگو بین کاربران با اون لحن گفتاری که توی تاپیک ذکر کردم نیستیم
حالا لحن کسی بد بود شما میتونید راپورتش بدید ...
واقعاً چاره ی دیگه ای هم نیست ، اگر بیشتر بشه خیلی ها کلاً قید اینجا رو میزنند ، کمتر بشه هم هر کسی که از راه میاد شروع میکنه تاپیک زدن ...مورد دیگه ای که این چند وقته به وفور دیده میشه قانون 100 پستی و اسپم الکی برخی از کاربران و از راه رسیدن تابستان
طرف هنوز چند دقیقه امروز از بن بودنش نگذشته هنوز یوزرش باز نشده شروع کرده به اسپم تا برسه به 100 پست
البته خدایی ندیرا بد عمل نمیکنند واسه این یوزرا ؛ هرچند تاپیک های مسخره شون میمونه ! :|
پ.ن : بنده نه فرمانده کل قوا هستم نه چیزی :دی ، تنها نظرات من بود راجع به این موضوعات !
موفق باشید .