مسئله اول
اتفاقا تا اونجایی که یادم هست صدا از همان ابتدا که تلفن بوق خورد ظبت شده بود ! مکالمه ان هم یادم هست می گوییم که فراموش نکنید !
گفتند سرویس وی پی اس ما دان هست و اینها ... بعد شما گفتی چرا رفتی داخل wht تاپیک زدی برو پاک کن و ... بعد هم فحشش دادید ! گفتید شما .... خوردید تاپیک زدید و بقیه رو نمی گوییم خودتان یادتان هست !
مسئله دوم
شما هیچی نداری که من از شما بخواهم حسادت کنم ! تا الانم به علت بی احترامی هایی که کردی ابرو هم برای خودت نذاشتی ! سایتت هم که 6 بار هک شد ... ! اخه تو چی داری که من بهت حسادت کنم ؟ اخلاق خوب ؟ مدیریت خوب ؟ مشتری مداری خوب ؟ چی داری ؟
مسئله سوم
اون تاپیک یک نمایش بود و همه افراد داخل اون تاپیک دیدند که چگونه نمایش بازی می کنید ! یک کاربر تازه ثبت نام امده یک تاپیک ایجاد کرده و درخواست هاست دانلود داده است ! حال همه قیمت های توپ به ایشون دادند و شما هم یک قیمت دادی ! اون کاربر شما را انتخاب کرد ( درست ) اما شما 4 روز به اون تاپیک و ایمیل های ایشون پاسخ ندادی و جالب هست اون کاربر هر روز تاپیک ابدیت می کرد و می گفت البرز گستر کجاست من می خواهم بخرم ازش !!!!!!! من هم گفتم ممکن هست ایشون پشتیبانیش خوب نباشه از یکی دیگه بخر ! شروع کردی فحش دادن اون هم داخل انجمن ...
در هر حالت من دیگه پاسخ شما را نخواهم داد مگر حرف قانع کننده ای داشته باشید !
موفق و سربلند باشید