-
September 19th, 2009, 23:07
آموزش تنظيمات whmcs
سلام به همگي من چندتا سئوال در مورد سيستم whmcs داشتم
1. فعال سازي تنظيمات قسمت سفارش ان چه طوري كه موقعي مشتري ثبت نام ميكنه و هاستينگ سفارش ميده همون لحظه اكانت هاستينگ رو به مشتري بده و اكانت ان رو فعال كنه بدوني كه پرداخت رو انجام بده و اموزش اتصال به whmرو بگيد ممنون ميشم
2. به نظر شما آيا شركت whmcs به سيستم نال شدش گير ميده و موقعي كه فهميدن چه كار ميكنند
3. در قسمت وضعيت سرور بايد كجا تنظيمش كنيم
باتشكر فراوان
-
-
September 19th, 2009 23:07
# ADS
-
November 8th, 2009, 01:12
عضو انجمن
پاسخ : آموزش تنظيمات whmcs
سلام.
جواب سوالات شما
1. هنگام ایجاد پلن ها به module setting برو ، پنل و سرور رو انتخاب کن. در قسمت پایین مضخصات پکیج رو وارد کن و Automatically create the account as soon as an order is placed انتخاب کن.
برای اتصال به whm به قسمت servers برو و سرور رو بساز و User name va pass رو وارد کن.
2-اگر از آخرین نسخش استفاده کنی آره ولی قبلی ها رو زیاد کار نداره . اگر بخواد گیر بده به دیتاسنتر میگه هاستتو ببندن.
3- این رو منم نمی دونم !
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
-
December 30th, 2009, 11:03
کسی میتونه اینجا به منم کمک کنه :
مشکل با whmcs
-
-
January 4th, 2012, 23:48
عضو انجمن
-
-
January 4th, 2012, 23:50
عضو انجمن
و همین طور وضعیت سرورمم تو سایت به این شکله......
-
-
January 6th, 2012, 20:44
عضو انجمن
ببخشید کسی نیست که بدونه......چیکار کنم........من
-
-
January 6th, 2012, 20:50
عضو دائم
سلام بابا یکی جواب منو بده خسته شدم
تو تنضیمات نرخ که تومان میزنم هم در پنل هم در بخش کاربری علامت؟؟؟؟میاره خواهشان جواب بدید
-
-
January 6th, 2012, 22:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sarwhost
سلام بابا یکی جواب منو بده خسته شدم
تو تنضیمات نرخ که تومان میزنم هم در پنل هم در بخش کاربری علامت؟؟؟؟میاره خواهشان جواب بدید
از یه فارسی ساز دیگه استفاده کن.....شاید زبان فارسی که داری مشکل داره
-
-
عضو دائم
اگر واحد پولی بصورت ????? شده بود معنی آن این هست که $mysql_charset = 'utf8'; را از فایل کانفیگ حذف نکرده اید و باید ابتدا آن را حذف کنید و سپس این قسمت را آپدیت کنید.من هم به این مشکل دچار شده بودم ولی host97 مشکل من رو حل کرد گفتم برام شما هم استفاده کنین از پاسخ ایشون
s
-