-
عضو جدید
انتخاب یه سیستم مدیریت محتوای مناسب واسه سایت های شخصی اما حرفه ای - فوری
-
تعداد تشکر ها از mehdibukani به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2012 15:49
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : انتخاب یه سیستم مدیریت محتوای مناسب واسه سایت های شخصی اما حرفه ای - فوری
وردپرس از همه سیستم ها به نظر من بهتره اما اگه دنبال قالب زیاد میگردین و فارسی بودن براتون مهمه همین phpnuke مشهد تیم هست اونم خوبه میتونین از اون استفاده کنین سادست قالب های قشنگیم میزنن براش . ولی در کل وردپرس با کم بودن قالباش از همه بهتره این نظر شخصیه بندست
-
تعداد تشکر ها ازBullet-Vps.us به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
پاسخ : انتخاب یه سیستم مدیریت محتوای مناسب واسه سایت های شخصی اما حرفه ای - فوری
wordpress قالب واسش نيست؟
wordpress98
deviran
-
تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
بهترین گزینه برای شما جوملا است(البته به نظر من)
اکثر قالب های شرکت های معروف Joomla Templates, WordPress Themes, Magento Templates and phpBB3 Styles - RocketTheme و Professional Joomla 2.5 Template/Extension Club - Free Download Available به از زبان فارسی و rtl پشتیبانی می کنند
قالب فارسی و ترجمه شده ام که فراوان
از نظر افزونه و امکانات که کم نمی آورد
فقط در ایران چند پشتیبان حرفه ای و فعال دارد
از سایت ساده تا قوی ترین و پیچیده ترین پرتال ها را می توان با آن طراحی کرد
مطمئن باشید بهترین گزینه همین جوملا است
در مورد هاست هم توصیه می کنم از هاست رایگان استفاده نکنی
همین جا در خواست هاست اشتراکی بده بچه ها راهنمایی ات می کنند هاست با کیفیت بالا ، قیمت مناسب و پشتیبانی (خیالت از همه جهت راحته)
ویرایش توسط jahan654 : May 27th, 2012 در ساعت 16:02
-
تعداد تشکر ها ازjahan654 به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Bullet-Vps.us
وردپرس از همه سیستم ها به نظر من بهتره اما اگه دنبال قالب زیاد میگردین و فارسی بودن براتون مهمه همین phpnuke مشهد تیم هست اونم خوبه میتونین از اون استفاده کنین سادست قالب های قشنگیم میزنن براش . ولی در کل وردپرس با کم بودن قالباش از همه بهتره این نظر شخصیه بندست
phpnuke رو کجا میشه دانلود کرد؟؟ فارسیش هست؟؟ امکان عضو گیری داره؟؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehdibukani
phpnuke رو کجا میشه دانلود کرد؟؟ فارسیش هست؟؟ امکان عضو گیری داره؟؟
شما اگه می خوای توی فضای سایبری موفق باشی یاد بگیر جستجو کنی الان دوست خوبمون به شما میگه پی اچ پی نیوک خوبه ، پیدا کردنش که کاری نداره کافیه تو گوگل سرچ کنی
PHP-Nuke
-
تعداد تشکر ها ازhaftsepehr به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
همگی ممنون
الان میرم Phpnuke رو نصب میکنم...
-
-
عضو انجمن
اگه سایت شخصی میخواهید داشته باشید من دیتالایف فارسی رو پیشنهاد می دم ساده + سبک
اگه سایت دانلود تمایل دارید داشته باشید به همراه تالار نیوک رو پیشنهاد میدیم
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
اگه سایت شخصی میخواهید داشته باشید من دیتالایف فارسی رو پیشنهاد می دم ساده + سبک
اگه سایت دانلود تمایل دارید داشته باشید به همراه تالار نیوک رو پیشنهاد میدیم
از دیتالایف انجین هم استفاده کردم اونم دیگه خیلی شخصیه!!! یعنی خیلی ساده و ضعیفه ...
-
-
May 27th, 2012, 17:43
سلام
من وردپرس رو توصیه میکنم. چون اکثر سایتهای بزرگ و شخصی و تجاری و سرگرمی و شرکتی و... از وردپرس استفاده میکنن
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازserverirani به دلیل پست مفید