با سلام
ایا نرم افزار یا راهی وجود داره که بر روی سرور ویندوز نصب بشه (vpn) که کاربرا نتونن اسپم بفرستن
من الان مجبورم هر 3 روز یه vps عوض کنم
با سلام
ایا نرم افزار یا راهی وجود داره که بر روی سرور ویندوز نصب بشه (vpn) که کاربرا نتونن اسپم بفرستن
من الان مجبورم هر 3 روز یه vps عوض کنم
سلام.
راه بهتری وجود داره، که به کاربری که مشکوک هست vpn نفروشی ....!
با تشکر.
من میدونم دیتاسنتر شما کجا هست !
و مشکل از قوانین دیتاسنتر شما هست و واسه همین من اون دیتاسنتر رو ترک کردم !!! و از جای دیگه ای سرور گرفتم ( روز اول هم که گرفتید ، بهتون گفتم )
البته نه فقط به خاطر این قضیه
کلاً به همه چیز گیر میدند ( به چیزایی که هیچ دیتاسنتری گیر نمیده )
البته از نظر سرعت و ... خوب هست نسبت به خیلی دیتاسنتر ها ولی بخش abuse اش واقعاً گیر اضافی میداد !!!
و بحث اسپم هم نیست ، مثلاً میگه فلان سایت ایمیل زده که از این آی پی افراد زیادی اومدند توی سایت من
و شما یا این vps رو پاک کن یا ما سرورتو suspend میکنیم !!!!
واسه همین 3 روز سرور یکی از مشتریای من پایین بود و با بخش abuse مکاتبه میکردیم سر این قضیه !!
سلام.
تا جایی که من اطلاع دارم، شما به عوان مدیر VPS و صاحب IP مجوز این رو دارید که Log های گزارش Spam رو از شرکت سرویس دهنده طلب کنید.
با این حالت، بهتر میشه تشخیص داد که کدام کاربر، چه استفاده ای از V-P_N کرده و مشکل از کجاس.
تلاش کنید که گزارش رو طلب کنید و مشکل رو برطرف کنید.
من تا به حال نشنیدم دیتاسنتری در آمریکا حتی به دلیل مشکل Spam بخواد مشتری رو جواب کنه.
البته در صورت تکرار موضوع به تعداد 3 دفعه، طبق قوانین هاستینگ جهانی، شرکت سرویس دهنده اجازه داره کاربر رو بیرون کنه زیرا مشخصاً کاربر در حال سو استفاده از سرویس هست و قدرت کنترل مشتریانش رو نداره و این مشکل شرکت سرویس دهنده نیست.
در هر حال راه های زیادی وجود داره برای جلوگیری از این مسئله.
از جمله بستن Port 25 برو روی V-P_N ها و تا جایی که اطلاع دارم، دلیلی برای ارسال ایمیل شخصی و کاری از طریق V_P-N وجود نداره و معمولاً کاربران کارای خاصی رو با V-P_N سرویسشون انجام میدن، سپس ارتباط رو قطع می کنند و بعد ایمیل ها و ... رو ارسال می کنند که جزو دسته کارهای شخصی به حساب میاد و *هیچ دلیلی برای استفاده از V-P_N برای انجام این کار وجود نداره* !
با تشکر.
من هم امروز این مشکل برام پیش اومد آیا با بستن پورت 25 مشکل اسپم حل میشه؟
آیا نرم افزارهای اسنیفر روی سرور نصب کنم امکان شناسایی یوزر خاطی هست؟
آیا با نصب آنتی ویروس یا فایر وال خاصی میشه از ارسال اسپم جلوگیری کرد؟(ISA server)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)