با سلام دیشب میخواستیم سرور انتقال بدیم بعد انتقال و تغیر ای پی در دی ان اس به دلایلی منصرف شدیو و رو سرور قبلی موندیم حالا سایتا بالا نمیاد با اینکه ای پی هم برگردونیم
حالا باید چه کنیم
2012-06-12_151325.jpg
با سلام دیشب میخواستیم سرور انتقال بدیم بعد انتقال و تغیر ای پی در دی ان اس به دلایلی منصرف شدیو و رو سرور قبلی موندیم حالا سایتا بالا نمیاد با اینکه ای پی هم برگردونیم
حالا باید چه کنیم
2012-06-12_151325.jpg
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
دفت کنید ببینید dns ها رو یا آی پی صحیحه؟
اگه درسته باید فقط صبر کنید
بله تو دامنه درسته جایی دیگه هم باید چک کنم؟
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
دستان خواهشا کمک کنید این کش بد جور اذیت میکنه
اگر توی آی پی و دی ان اس های سرور به جز خود دامنه هم دستکاری کردید به حالت اول برگردونید
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
ست آپ کامل dns ها بین 4 تا 48 ساعت زمانبر است. اگر از تنظیم نیم سرورهای دامنه مطمئن هستید، فعلا باید منتظر بمانید تا تمامی dns سرورها در اینترنت آپدیت شوند.
وب رمز - پرسرعت ترین هاست لینوکس - سرورهای مجازی مدیریت شده با آپتایم بالای ۹۹.۹ درصد
کیفیت، سرعت و پایداری را با وب رمز تجربه کنید ..
Webramz.com
دوستان خواهشا کمک کنید از دیروز تا حالا ست نشده دیگه مخم داره سوت میکشه چیکار کنم این کش از بین بره
مشکل دامنه آی ار همینه.
درست میشه. من هم دو سه روز پیش این مورد رو داشتم
عزیز دامنه ای ار نیس کامه کل مشتریا که ای ار استفاده نمیکنن دی ان اس ما که کام هست کش داره از دیروز
دامنه رو کجا ثبت کردی؟
من یکبار این مشکل برام پیش اومد با پشتیبانی آنلاین ثبت دامین مطرح کردم اوکی شد.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)