برای من تعهد نگرفتن
برای من تعهد نگرفتن
سلام دوستان.
من هم همین مشکل رو دارم.البته پیغامی که واسه من اومده خیلی خفن تره
حالا سیر مراحل ثبتش به چه صورت میشه؟!یعنی من باید چه کار کنم که دامنه امو بدن؟کد HTML:دامنه: aeme.ir ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.![]()
در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند
گرتو نمی پسندی،تغییر ده قضا را
اگر دامنه تشابه اسمی با نام شرکت یا سازمان باشد، ترجیجا اینکار را می کنند. معمولا مشکلی نیست ولی در موارد استثنا از این تعهد، مرکز ثبت به نفع شرکت مذکور که درخواست نام دامنه خود را داشته باشد، استفاده می کند.
وب رمز - پرسرعت ترین هاست لینوکس - سرورهای مجازی مدیریت شده با آپتایم بالای ۹۹.۹ درصد
کیفیت، سرعت و پایداری را با وب رمز تجربه کنید ..
Webramz.com
من که هیچی از حرفای Webramz رو نفهمیدم!(اینم بگم چند روز پیش یه دامین دیگه از وبرمز گرفتم خیلی حال کردم.قیمتاش تووپپپ بودن)
شسته رفته کسی هست بگه مراحل ثبت دامنه ای که نیاز به مجوز فرهنگ ارشاد داره چیه؟!
بعضی از دامنه ها مربوط به شرکت یا سازمانی می شه گیر می دن
بعضا حس می کنن که می تونه مربوط به نهادی باشه مثلا
vatanschool.ir
حس می کنن مدرسه ای وجود داره به این نام و حالا برو پی گیر کارا ..
گاهی هم واقعا به اسم های بی خودی گیر می دن ، من بارها برام پیش اومده که به یه اسم گیر دادن رفتم کنسل کردم تو هندل یکی دیگه درخواست دادم ثبت شد و بالعکس !!!
ای بابا..
عجب داستانی شده ها!
خوب راه کارش چیه که من این دامین رو ثبت کنم؟!از کجا باید برم؟!کسی تا حالا این راهو رفته؟
به هیچ عنوان نمیخوام کنسلش کنم
من هم همینطور..تا حالا از من هم چیزی نخواسته بود.برای اولین باره که همچین چیزی رو می بینم
آره من رفتم میری فرهنگ ارشاد(با تریپ اسلامی!) بعد میری به اطلاعات می گی بخش رایانه و اینترنت کجان؟ آدرس میگیری
میری یکی نشسته . میگی اومدم برا سایتم مجوز بگیرم. یک فرم بهت میدن پر میکنی امضا می کنی . با کارت ملیت میزارن تو دستگاه یک کپی میگیرن بهت میدن یک مهر برابر اصل میزنن پاش یه ایمیل مینویسن اینو اسکن میکنی میفرستی! همین و برا نیک هم بفرست.
در ضمن رفتی اونجا یک جوری بات برخورد می کنن انگار ....
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)