نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: [نظرسنجی] انتخاب سخت افزار سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن princeserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    281 پست

پیش فرض پاسخ : [نظرسنجی] انتخاب سخت افزار سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط rezafh نمایش پست ها
    سلام

با تشکر دوباره از دوستانی که در تاپیک شرکت کردند.
    در مورد مسائل و سوالاتی که مطرح شد من هم توضیحاتی رو می نویسم.

Princeserver@
    بنظرم مدل 2620 اصلا قابل مقایسه با 5620 نیست!
    با وجود اینکه قیمت و مصرف تقریبا یکسان دارند ولی مدل 2620 رو حتما میدونید که 6 هسته ای هست و این یک تفاوت عمده هست
    همچنین کش بالاتری داره (15 مگابایت) و همینطور bus بالاتر و boost بیشتر در مقایسه 2.4 - 2.66 گیگاهرتز برای 5620 و مقدار 2.0 - 2.5 گیگاهرتز برای 2620 (تقریبا 2 برابر)
    و با توجه به مواردی که گفته شد، پیشبینی میشه حداقل 50% کارکرد (performance) بالاتری نسبت به 5620 داشته باشه که خرید 2620 رو واقعا توجیه میکنه

بنظرم مقایسه مدل های 2630 و 5645 بهتر و معقولتر خواهد بود که توی لینک زیر میتونید ببینید :
    Compare Intel® Products

اینجا مصرف و تعداد هسته و قیمت و کلاک پردازنده تقریبا مشابه هم هستند ولی باز هم با اطمینان میتونم بگم که حداقل 40% کارکرد بالاتری از 2630 شاهد خواهیم بود
    به همین دلیل وقتی بیشتر فکر میکنم بنظرم خرید dual 2620 و یا dual 2630 هم خرید خوبی خواهد بود (از لحاظ سرفه ی اقتصادی و قدرت پردازشی عالی خواهند بود)

با تشکر
    سلام رضا جان خسته نباشی داداش گلم پس با این تفاسیر باید 2 گیگ پورت داشته باشید با 2u چون شما با 64 گیگ رم یا 48 گیگ رم بگذارید و بخواهید تعداد سرور بالا بدهید میشه سوال کنم چند تا وی پی اس می خواهین با هاش بدید چقدر مد نظرتون هستش ؟

2. تعداد تشکر ها از princeserver به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)