با سلام
ببخشيد سايت حدودا كي دوباره باز ميشه
اگر ميشد ماژول ها رو يكجا آپلو مي كردين و لينك رو اينجا مي ذاشتين خيلي خوب ميشد
با سلام
ببخشيد سايت حدودا كي دوباره باز ميشه
اگر ميشد ماژول ها رو يكجا آپلو مي كردين و لينك رو اينجا مي ذاشتين خيلي خوب ميشد
*
می تونه قالب اختصاصی داشته باشه
فن آوران ﺳﻣﺎوات ﭘردازش ﭘوﯾﺎ (فراویر) - ثبت 367735
دفتر : ۰۲۱۲۸۴۲۵۱۷۷ -تماس فوری + واتس آپ : 09124356285
سلام نه امتحانات شروع شده وقت نمی کنم سایت رو بازسازی کنم 5 شنبه حتما سایت اصلی بالا میاد
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
پنجشنبه حتما بالا میاد
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
سلام قالب اختصاصی !؟ چی می تونه قالب اختصاصی داشته باشه منظورتون رو متوجه نشدم
آقای پاکزاد سلام
میگم میشه برای اسکریپت یک امکان افزودن محصولی جدید بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اسکریپت های مشابه این امکانو دارن ولی اسکریپت خوبی مثل mpc...........
این امکانو نداره!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز کسی میدونه برای قسمت پیشوند فرم ها در تنظیمات چی باید وارد بشه ؟
خرید انجام میشه پول واریز میشه اما میگه که عملیات ناقص بود
لطفا کمک کنید !!!!!
با سلام
ip که از هاست گرفتم با ip صفحه تست فرق میکنه،کدومش درسته؟
بالاخره درگاه بانک ملت رو گرفتم شماره پایانه و یوزر و پسورد را وارد کردم ولی موقع پرداخت هیچ اتفاقی نمیفته آیا ip که به بانک اعلام کردم اشتباه یا علت دیگه ای داره
هنگام پرداخت با زرین پال هم این خطا رو میده
لطفا راهنمایی کنیدWarning: include(zarinpal.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/teleshar/public_html/plugins/payment.php on line 208
Warning: include(zarinpal.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/teleshar/public_html/plugins/payment.php on line 208
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'zarinpal.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/teleshar/public_html/plugins/payment.php on line 208
البته در ورژن نهایی
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
دوست عزیز شما ماژول هارو باید دانلود کنید و نصب کنید این ارروری که داده می گه که فابل ماژول یافت نشده ماژول های هر بانک یا ... رو باید از سایت sharj.chargme.ir دانلود کنید و نصب کنید
راجع به آی پی هم آی پی که صفحه تست می ده دقیق تر است
آقای پاکزاد ممنون از زحماتی که میکشید.خیلی متشکرم.
من میخواهم بدانم که:
در ماژول پرداخت مستقیم پی لاین مشتری مستقیم به ملت وصل میشه و بعد از پرداخت کد شارژ نمایش داده میشه؟؟؟یا مثل زرین پال پس از پرداخت میره به سایت زرین پال و ما تایید میزنیم بعدش کد شارژ میاد؟؟؟
یکیم که من حتما یکی از حامیان سایت شما و این اسکریپت خواهم بود.
باز هم از زحمتتان نهایت تشکر را دارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)