دوستان برنامه نویس یه راهنمایی میخواستم.من میخوام داخل پنل مدیریت یه اسکریپتی یه قسمتی اضافه کنم که مثل این باشه.سایت موقتا بسته شده است.و دوتا گزینه هم داشته باشه که مدیر سایت هم بتونه سایت رو ببنده یا باز کنه.میشه کمکم کنید چطوری میتونم انجام بدم؟
دوستان برنامه نویس یه راهنمایی میخواستم.من میخوام داخل پنل مدیریت یه اسکریپتی یه قسمتی اضافه کنم که مثل این باشه.سایت موقتا بسته شده است.و دوتا گزینه هم داشته باشه که مدیر سایت هم بتونه سایت رو ببنده یا باز کنه.میشه کمکم کنید چطوری میتونم انجام بدم؟
یک مقدار در نظر بگیر و داخل دیتابیس ذخیره کن
قبل از اینکه صفحات سایت رو نشون بدی این مقدار رو چک کن
اگه مقدارش برابر با بسته بودن سایت هست ، صفحه را ریدایرکت کن رو صفحه ای که نوشته سایت بسته است یا هر روشی که دوست داری اعلام کنی سایت بسته است .....
این اسکریپت را برای whmcs میخواهید؟
زندگی زیباست چشمی باز کن گردشی در کوچه باغ راز کن
هر که عشقش در تماشا نقش بست عینک بدبینی خود را شکست
مثلا واسه whmcs یا هر سیستم دیگه ای.![]()
البته یه برنامه ای نوشتم واسش.رو هر سیستمی کار میکنه.l-)
یک نکته را هم از من یادگار داشته باش که این سایتها کلاً یک صفحه ورودی یا entry page دارند.(در سیستم های مدیریت محتوا میتونی این قضیه را ببینی) که کلیه درخواست های بازدید کننده به هر طریقی و هر جایی از سایت به این صفحه میاد. از لاگین گرفته تا مشاهده یک مطلب. حتی صفحه ای که وظیفه اش گرفتن اطلاعات فرم باشه.
بعد در این صفحه هست که شما میتونی اون متغیر را که دوستمون گفتن چک کنی.
اگه برنامه نویسی مال خودت باشه و اینکارو نکرده باشی ناچاری روی تک تک صفحات اینکارو انجام بدی.
موفق باشی.
این موردی که گفتم فکر میکنم یکی از دیزاین پترن ها باشه که اسمش یادم نیست شاید entry page design pattern باشه.
دوستان نوشتن این اسکریپت کار اسونی نیستش
دوستمون که میگه یک مقداری رو در نظر بگیره باید بگم که این اس***یپت بالغ بر چندین صفحه داره و 100 درصد به مشکل میخوره
این کار زیر بنایی هستش
و زمان بر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)