رفیق اولا که من اسمی از شما نبردم این قدر معرفت و شعور داشتم توی تاپیکها هم گفتم تا این قضیه دوستانه حل شود شما اگر دیدی جای من اسم شرکت شما را اوردم و یا اینکه اسم شخص شما بعد بیاد بگید من قصد خراب کردن شما را دارم و منو حلال نکنید همچنان دارم میگم بدون هیچ چزی من دنبال حل دوستانه این قضیه هستم و لاغیر دوما این همه ادم نظر دادن یعنی شما میگی پشم حرف اونها قبول نداری شما مگر نگفتی منو قانع کنند پس کی قرارمن قانع کنه ادمین این انجمن مدیر این انجمن و یا کسانی که نظر دادن یعنی هیچی کی سواد نداره من سوال پرسیدم و توضیح دادم که چی را میخوام بدونم نیامدم روی باد هوا بگم 4 گیگ رم داره سرور من
من چیز یکه دارم میبنم طبق نظر همین دوستان
شما هرکی میخواهی بگو من سرور میدم دستش دستوراتی که دوستان گفتن میزنه و رم مشخص میشه
مثل اینکه پستهای اول نخوندی فقط امدی این حرف گرفتی که من گفتم رم 4 گیگه
چرا فقط حرف خودتون میزند این حرف شما درست که زن رم ور میداره ولی به نظر شما وقتی 5تا وی پی اس دیگه بود رم همین مقدار بود وقتی اونها هم حذف شدن رم همینه مگر میشه همچین داستانی مگر بوقل شما نباید رم افزاریش پیدا کنه
من 2 تا دیگه وی پی اس هم هست امروز اونها را هم حذف میکنم که فقط 2تا باقی بمونه بعد باز
عکس میگیرم و میبینی که رم همون 4گیگ باقی مونده و بیشتر هم نشده طبق نظر شما باید رم اضافه بشه در صورتی که با حذف 5 عد همخ هیچ فرقی نکرد این اطلاعات سرور
در ضمن طبق صحبت دوستان این مقدار رمی که نمایش داده شده مقدار رم بصورت سخت افزاری هستش نه چیزی که مجازی ساز کم کرده و دقیق این سوال پرسیدم که رم واقعی سیستم میخوام بدونم