-
March 18th, 2012, 15:51
عضو انجمن
امگاهاست* vps با رم 1gb ماهانه ۲۰ تومان
به نام خدا
امگاهاست فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز را خدمت شما تبریک عرض نموده و آرزومند سالی پربرکت برای شما می باشد.
به همین مناسبت امگاهاست فروش ویژه سرورهای مجازی را آغاز نموده است. سرورهای مجازی امگاهاست همانند گذشته از کیفیت، سرعت و پایداری بالایی برخوردارند و به همراه کنترل پنلهای مدیریتی مختلف ارایه میگردند که میتواند مشکل کاربران را در کمترین زمان ممکن حل نماید.
تمامی سرورهای مجازی ما با کنترل پنل تحت وب در محیط کاربری امگاهاست (شامل عملیات خاموش، روشن و ریستارت) و کنترل پنل مستقل برای اعمال مدیریت کامل بر روی سرور به همراه کنسول مدیریت ارایه می شوند و دسترسی همیشگی به سرور مجازی شما را تضمین می کنند.
همچنین با استفاده از نرم افزار vmware vsphere می توانید تمامی سرورهای مجازی خود از دیتاسنترهای مختلف دنیا را فقط با یک اکانت کنترل نمایید و نیازی به چندین کنترل پنل ندارید (این ویژگی برای نمایندگان فروش سرور مجازی بسیار مطلوب می باشد)
تصویری از کنترل پنل تحت وب
در کنار تمامی این ویژگی ها ساپورت امگاهاست در ساعات مختلف شبانه روز آماده ارایه خدمات می باشد.
سرورهای مجازی امگاهاست با گارانتی بازگشت هزینه به صورت بدون محدودیت ارایه می شوند پس با خیال راحت خربد نمایید!
قانون بازگشت نامحدود هزینه
خریدار در هر زمان می تواند با توجه به موارد زیر در خواست بازگشت باقیمانده وجه پرداختی خود را بدهد:
- عدم رضایت از سرویس در صورتی که مستقیما به واسطه افت کیفیت خدمات ما به وجود آمده باشد و عوامل خارجی در آن دخیل نباشد.
- عدم رضایت از پشتبانی در رسیدگی به مسائلی که در حیطه وظایفشان می باشد.
امگاهاست کیفیت خدمات خود را با ارایه سرور مجازی از معتبرترین دیتاسنترهای جهان تضمین می نماید:
Canada: iWeb
Germany: Hetzner
France: OVH
Switzerland: Equinix
توجه:
IP سرورهای کانادا در آمریکا و IP سرورهای فرانسه در انگلیس ثبت شده اند
پیشنهادات ویژه
تعداد محدودی آفر ویژه از دیتاسنتر کانادا با کانفیگ اولیه رایگان موجود می باشد.
شما می توانید با کوپن "CAOFFER" از 5000 تومان تخفیف دائمی در پلان های ۲ و۳ استفاده نمایید.
توجه: IP سرورهای کانادا در آمریکا ثبت شده اند
پلان ۲:
۵۱۲ مگابایت رم
پهنای باند نامحدود
پورت 1Gbps
ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان
سفارش دهید!
پلان ۳:
۱ گیگابایت رم
پهنای باند نامحدود
پورت 1Gbps
ماهانه ۲۰۰۰۰ تومان
سفارش دهید!
Plan-1
RAM = 256MB
BW = Unlimited
HDD = 20GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 15,000 تومان
سفارش
Plan-2
RAM = 512MB
BW = Unlimited
HDD = 20GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 20,000 تومان
سفارش
Plan-3
RAM = 1GB
BW = Unlimited
HDD = 20GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 25,000 تومان
سفارش
Plan-4
RAM = 1.5GB
BW = Unlimited
HDD = 30GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 30,000 تومان
سفارش
Plan-5
RAM = 2GB
BW = Unlimited
HDD = 40GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 40,000 تومان
سفارش
۵۰گیگابایت هارد اضافه ۵۰۰۰ تومان
۵ گیگابایت هارد اضافه ۱۰۰۰ تومان
۵۱۲ مگابایت رم اضافه ۵۰۰۰ تومان
هر آی پی اضافه ۴۰۰۰ تومان
Test IP
Canada: 38.80.72.1
Germany: 178.63.224.1
France: 37.59.18.254
Switzerland: 31.7.56.243
ویرایش توسط astro.alireza : June 6th, 2012 در ساعت 17:57
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید
-
March 18th, 2012 15:51
# ADS
-
May 11th, 2012, 18:31
عضو دائم
پاسخ : امگاهاست* vps با رم 1gb ماهانه ۲۰ تومان* فروش ویژه سال نو!

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
به نام خدا
امگاهاست فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز را خدمت شما تبریک عرض نموده و آرزومند سالی پربرکت برای شما می باشد.
به همین مناسبت امگاهاست فروش ویژه سرورهای مجازی را آغاز نموده است. سرورهای مجازی امگاهاست همانند گذشته از کیفیت، سرعت و پایداری بالایی برخوردارند و به همراه کنترل پنلهای مدیریتی مختلف ارایه میگردند که میتواند مشکل کاربران را در کمترین زمان ممکن حل نماید.
تمامی سرورهای مجازی ما با کنترل پنل تحت وب در محیط کاربری امگاهاست (شامل عملیات خاموش، روشن و ریستارت) و کنترل پنل مستقل برای اعمال مدیریت کامل بر روی سرور به همراه کنسول مدیریت ارایه می شوند و دسترسی همیشگی به سرور مجازی شما را تضمین می کنند.
همچنین با استفاده از نرم افزار vmware vsphere می توانید تمامی سرورهای مجازی خود از دیتاسنترهای مختلف دنیا را فقط با یک اکانت کنترل نمایید و نیازی به چندین کنترل پنل ندارید (این ویژگی برای نمایندگان فروش سرور مجازی بسیار مطلوب می باشد)
تصویری از کنترل پنل تحت وب
در کنار تمامی این ویژگی ها ساپورت امگاهاست در ساعات مختلف شبانه روز آماده ارایه خدمات می باشد.
سرورهای مجازی امگاهاست با گارانتی بازگشت هزینه به صورت بدون محدودیت ارایه می شوند پس با خیال راحت خربد نمایید!
قانون بازگشت نامحدود هزینه
امگاهاست کیفیت خدمات خود را با ارایه سرور مجازی از معتبرترین دیتاسنترهای جهان تضمین می نماید:
Canada: iWeb
Germany: Hetzner
France: OVH
Switzerland: Equinix
توجه:
IP سرورهای کانادا در آمریکا و IP سرورهای فرانسه در انگلیس ثبت شده اند
تعداد محدودی آفر ویژه از دیتاسنتر OVH با کانفیگ اولیه رایگان موجود می باشد.
شما می توانید با کوپن WHTOVH از 5000 تومان تخفیف در پلان های ۲ و۳ به صورت همیشگی استفاده نمایید.
پلان ۲: شامل ۵۱۲ مگابایت رم، پهنای باند نامحدود روی پورت 1Gbps ماهانه ۱۵۰۰۰ تومان
پلان ۳: شامل ۱ گیگابایت رم، پهنای باند نامحدود روی پورت 1Gbps ماهانه ۲۰۰۰۰ تومان
Plan-1
RAM = 256MB
BW = Unlimited
HDD = 20GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 15,000 تومان
سفارش
Plan-2
RAM = 512MB
BW = Unlimited
HDD = 20GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 20,000 تومان
سفارش
Plan-3
RAM = 1GB
BW = Unlimited
HDD = 20GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 25,000 تومان
سفارش
Plan-4
RAM = 1.5GB
BW = Unlimited
HDD = 30GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 30,000 تومان
سفارش
Plan-5
RAM = 2GB
BW = Unlimited
HDD = 40GB
Port = 1 Gbps
IP = 1
قیمت: 40,000 تومان
سفارش
۵۰گیگابایت هارد اضافه ۵۰۰۰ تومان
۵ گیگابایت هارد اضافه ۱۰۰۰ تومان
۵۱۲ مگابایت رم اضافه ۵۰۰۰ تومان
هر آی پی اضافه ۴۰۰۰ تومان
Test IP
Canada: 38.80.72.1
Germany: 178.63.224.1
France: 37.59.18.254
Switzerland: 31.7.56.243
سلام
من شما رو اد کردم اما جوابی ندادین اگه میشه یک آی دی بدین برای سوالات بیشتر و خرید
ممنون(خیلی تعریفتون کردن)
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2012, 18:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
سلام
من شما رو اد کردم اما جوابی ندادین اگه میشه یک آی دی بدین برای سوالات بیشتر و خرید
ممنون(خیلی تعریفتون کردن)
سلام
هر کسی اد کنه جواب می دیم بهش. حالا حتما مشکلی پیش اومده بوده
ولی برای دریافت سریع جواب از طریق سایت اقدام کنید
این آی دی ما هست:
omegahost@ymail.com
دوستانی هم که تعریف ما رو کردند لطف داشتند. خوشحال می شیم در خدمتتون باشیم
-
تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید
-
May 20th, 2012, 13:22
عضو انجمن
-
-
May 20th, 2012, 14:07
ایول کارت درسته=d>
-
تعداد تشکر ها ازcdcenterahmadi به دلیل پست مفید
-
May 21st, 2012, 22:53
من از ایشون سرویس گرفتم
واقعا عالی
کانفیگ خیلی سختی برای بنده اجام دادن اونم مجانی !!!
ساپورت هم خیلی خوبه
برخورد خیلی خوبی هم دارن
-
تعداد تشکر ها ازsara.ab به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2012, 10:06
با توجه به مشکل پیش آمده دیشب سرور کانادا برای اولین بار بود که سرور ایشون با مشکل مواجه میشد و بالاخره توانستم به پشتبیبانی واقعی را پی ببرم با توجه به این که تا مشکلی پیش میاد همه سرازیر میشن و پشتیبانی سریع آفلاین مشه ولی ایشون آنلاین موندن و تمامی سوالات رو جواب دادن
و گفتن که مشکل از دیتا سنتر هست
پشتیبانی یعنی این , نه این که زمانی که همه چیز رو به راه هست جواب گو باشیم مشتری وقتی میبینه سرور مشکل داره و کسی هست که جوابشو میده خیالش راحت میشه - من 4 تا سرور دارم و از ایشون 2 تا سرور - ولی پشتیبانی ایشون 20 هست
یکی از سرور های دیگه که از کس دیگه ای تهیه من با مشکل مواجه بود که تیکت زدم فردا صبح بهم جواب دادن ولی اینشون درجا آنلاین بودن و خیال منو راحت کردن
در ضمن من دیروز برای سومین ماه سرویس رو تمدید کردم
از امگا هاست به خاطر خدمات و پشتیبانی شون تشکر می کنم و به امید پایداری همیشگی
-
تعداد تشکر ها ازnimapro به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2012, 11:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
ایول کارت درسته=d>

مرسی!

نوشته اصلی توسط
sara.ab
من از ایشون سرویس گرفتم
واقعا عالی
کانفیگ خیلی سختی برای بنده اجام دادن اونم مجانی !!!
ساپورت هم خیلی خوبه
برخورد خیلی خوبی هم دارن
خواهش می کنم. امیدوارم بتونه رضایتتون رو جلب کنه. در مورد اون کانفیگ هم اولش فکر کردم کار ساده ای هست... در کل باعث شد یه چیز جدید یاد بگیریم!

نوشته اصلی توسط
nimapro
با توجه به مشکل پیش آمده دیشب سرور کانادا برای اولین بار بود که سرور ایشون با مشکل مواجه میشد و بالاخره توانستم به پشتبیبانی واقعی را پی ببرم با توجه به این که تا مشکلی پیش میاد همه سرازیر میشن و پشتیبانی سریع آفلاین مشه ولی ایشون آنلاین موندن و تمامی سوالات رو جواب دادن
و گفتن که مشکل از دیتا سنتر هست
پشتیبانی یعنی این , نه این که زمانی که همه چیز رو به راه هست جواب گو باشیم مشتری وقتی میبینه سرور مشکل داره و کسی هست که جوابشو میده خیالش راحت میشه - من 4 تا سرور دارم و از ایشون 2 تا سرور - ولی پشتیبانی ایشون 20 هست
یکی از سرور های دیگه که از کس دیگه ای تهیه من با مشکل مواجه بود که تیکت زدم فردا صبح بهم جواب دادن ولی اینشون درجا آنلاین بودن و خیال منو راحت کردن
در ضمن من دیروز برای سومین ماه سرویس رو تمدید کردم
از امگا هاست به خاطر خدمات و پشتیبانی شون تشکر می کنم و به امید پایداری همیشگی
متاسفانه روز گذشته روز سختی بود هم واسه من هم واسه مشتریان سرور کانادا و هم برای آقای راستگو در دیتاسنتر هاست پولیس که ما سرورهای کانادامون رو از ایشون تهیه کردیم
طبق گفته ایشون ۳ تا مشکل پشت سر هم دیروز اتفاق افتاد که باعث شد سرورها واسه مدتی از دسترس خارج بشن
البته طبق اطلاعیه ای که توی سایت منتشر شده ایشون قول دادند تا چند روز آینده تدابیری اتخاد کنند که نه تنها شاهد این مشکلات نباشیم بلکه کیفیت بالاتری رو نیز تجربه کنیم. ما هم امیدواریم که کیفیت بالاتر بره
ما همیشه روال کاریمون اینجوری بوده که صادقانه با مشتری برخورد کنیم و در مواقع اضطراری در کنار مشتری باشیم تا حداقل مشتری هم خیالش راحت باشه که ما پیگیر موضوع هستیم. مطمئنا مشتری هم ما رو درک خواهد کرد که همین اتفاق هم افتاد.
رفتار حرفه ای شما نشون می ده که درک درستی از مشکلات دارید و این قابل تحسین هست. اگرچه به جرات می گم تمام مشتریان ما از افراد حرفه ای هستند و توی چنین شرایطی واقعا کمکمون کردند.
باز هم از شما و تمام مشتریان عزیز بابت دیروز عذرخواهی و تشکر می کنم و من هم مثل شما امیدوارم که دیگه شاهد چنین مواردی نباشیم.
-
-
May 24th, 2012, 11:24
عضو انجمن
با سلام
من از این دوستمون 2 تا سرور داشتم که یکیش به دلایل فنی تمدید نشد.(سرور دیگه البته بدون قطعی و با قدرت ادامه داره میده )
اما واقعا پشتیبانی قوی دارند و توی شرایط خاص هست که آدم متوجه پشتیبانی بی نقص ایشون میشه.
انشالله که همیشه پایدار بمونه این شرایط.
براشون آرزوی موفقیت روزافزون رو دارم
-
-
May 24th, 2012, 13:49
عضو جدید
در مورد پشتیبانی واقعا کارشون درسته. مهمترین مزیتی که نسبت به تمام فروشنده هایی که من تا حالا ازشون سرویس گرفتم و میگیرم اینه که خودش رو جای مشتری میذاره و جوابی رو میده که مشتری توقع داره. مشل رو بدون هیچ سیاستی به مشتری میگه. مثل سرور های فرانسه، راحت و بدون تعارف گفتند سرویس کیم سوفی به درد نمیخوره و میخوان از خود ovh سرور بگیرند. نیومد کلی فلسفه بچینه. اصی ماجرا رو گفت. راه حل رو هم گفت که سرور جدید میگیره و جایگزین میکنه. یک هفته هم به همه مجانی سرویس داد. واقعا هم الان از سرویس فرانسه ایشون راضی هستم.
از خیلی ها سرویس گرفتم و هارد کمتر از چیزی بوده که تو آفر گفته بودند. بلافاصله پیگیر شدم که چرا کمتره و تا نمیگرفتم هم بیخیال نمیشدم. اما ایشون اینقدر با مشتری رابطه خوبی داره که وقتی همین اتفاق برام افتاد تا 10 روز چیزی نگفتم و گذاشتم یکم سرش خلوت بشه و بعد گفتم. ایشون هم علاوه بر درست کردن مقدار هارد. 10 گیگ هم بیشتر در اختیارم قرار داد. ادب و احترام همراه با صداقت در امر پشتیبانی و عدم اورسل مواردی هستند که فکر کنم خیلی از دوستان باید از ایشون یاد بگیرند
-
-
May 24th, 2012, 17:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina.click
با سلام
من از این دوستمون 2 تا سرور داشتم که یکیش به دلایل فنی تمدید نشد.(سرور دیگه البته بدون قطعی و با قدرت ادامه داره میده )
اما واقعا پشتیبانی قوی دارند و توی شرایط خاص هست که آدم متوجه پشتیبانی بی نقص ایشون میشه.
انشالله که همیشه پایدار بمونه این شرایط.
براشون آرزوی موفقیت روزافزون رو دارم
ممنونم از شما. کاری جز انجام وظیفه نبوده. پشتیبانی موثز اونی هست که فقط واسه روز اول افتتاح تاپیک نباشه!
باید همیشه ادامه داشته باشه

نوشته اصلی توسط
ostadomid
در مورد پشتیبانی واقعا کارشون درسته. مهمترین مزیتی که نسبت به تمام فروشنده هایی که من تا حالا ازشون سرویس گرفتم و میگیرم اینه که خودش رو جای مشتری میذاره و جوابی رو میده که مشتری توقع داره. مشل رو بدون هیچ سیاستی به مشتری میگه. مثل سرور های فرانسه، راحت و بدون تعارف گفتند سرویس کیم سوفی به درد نمیخوره و میخوان از خود ovh سرور بگیرند. نیومد کلی فلسفه بچینه. اصی ماجرا رو گفت. راه حل رو هم گفت که سرور جدید میگیره و جایگزین میکنه. یک هفته هم به همه مجانی سرویس داد. واقعا هم الان از سرویس فرانسه ایشون راضی هستم.
از خیلی ها سرویس گرفتم و هارد کمتر از چیزی بوده که تو آفر گفته بودند. بلافاصله پیگیر شدم که چرا کمتره و تا نمیگرفتم هم بیخیال نمیشدم. اما ایشون اینقدر با مشتری رابطه خوبی داره که وقتی همین اتفاق برام افتاد تا 10 روز چیزی نگفتم و گذاشتم یکم سرش خلوت بشه و بعد گفتم. ایشون هم علاوه بر درست کردن مقدار هارد. 10 گیگ هم بیشتر در اختیارم قرار داد. ادب و احترام همراه با صداقت در امر پشتیبانی و عدم اورسل مواردی هستند که فکر کنم خیلی از دوستان باید از ایشون یاد بگیرند
شما واقعا خجالت می دید ما رو! جوری تعریف می کنید که خود من دوست دارم یکی از مشتری های خودم باشم 
سرورها و دیتاسنترها ملک پدری ما نیست که بخوایم ازشون دفاع کنیم. اگر کیفیت نداشته باشه خود ما قبل از مشتری به فکر تعویض می افتیم و هیچ ترسی هم نداریم که بگیم فلان سرور به درد نمی خوره.
قضیه سرور فرانسه واسه ما واقعا گرون تموم شد. کاری کرد که توی ۲ ماه ۳ تا سرور عوض کنیم و پرداخت هزینه هاش هم برامون داستانی شد که دوستانی مثل آقای آقابیگی در جریانش هستند
علاوه بر اون تعدادی از مشتریان درخواست بازگشت هزینه کردند که در اولین فرصت هزینه به حسابشون واریز شد. دوستانی هم منتظر موندند که بهشون یک هفته سرویس رایگان دادیم
اینکه شما حجم کاری ما رو درک می کنید برای ما یه دنیا ارزش داره. همین رابطه دو طرفه باعث می شه کیفیت خدمات همیشه بالا بمونه. بدون کمک مشتریان هرگز ممکن نیست. متاسفانه بعضی از همکاران نمی تونند از این ویژگی استفاده کنند و عملا به خودشون زحمت زیادی وارد می کنند و آخرش هم همه ناراضی هستند
رضایت شما باعث دلگرمی ماست
-