نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 151

موضوع: امگاهاست* vps با رم 1gb ماهانه ۲۰ تومان* فروش ویژه سال نو!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن astro.alireza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    350
    تشکر تشکر شده 
    1,292
    تشکر شده در
    690 پست

پیش فرض پاسخ : امگاهاست* vps با رم 1gb ماهانه ۲۰ تومان* فروش ویژه سال نو!

نقل قول نوشته اصلی توسط cdcenterahmadi نمایش پست ها
    ایول کارت درسته=d>
    مرسی!

نقل قول نوشته اصلی توسط sara.ab نمایش پست ها
    من از ایشون سرویس گرفتم

واقعا عالی
    کانفیگ خیلی سختی برای بنده اجام دادن اونم مجانی !!!

ساپورت هم خیلی خوبه
    برخورد خیلی خوبی هم دارن
    خواهش می کنم. امیدوارم بتونه رضایتتون رو جلب کنه. در مورد اون کانفیگ هم اولش فکر کردم کار ساده ای هست... در کل باعث شد یه چیز جدید یاد بگیریم!

نقل قول نوشته اصلی توسط nimapro نمایش پست ها
    با توجه به مشکل پیش آمده دیشب سرور کانادا برای اولین بار بود که سرور ایشون با مشکل مواجه میشد و بالاخره توانستم به پشتبیبانی واقعی را پی ببرم با توجه به این که تا مشکلی پیش میاد همه سرازیر میشن و پشتیبانی سریع آفلاین مشه ولی ایشون آنلاین موندن و تمامی سوالات رو جواب دادن
    و گفتن که مشکل از دیتا سنتر هست
    پشتیبانی یعنی این , نه این که زمانی که همه چیز رو به راه هست جواب گو باشیم مشتری وقتی میبینه سرور مشکل داره و کسی هست که جوابشو میده خیالش راحت میشه - من 4 تا سرور دارم و از ایشون 2 تا سرور - ولی پشتیبانی ایشون 20 هست
    یکی از سرور های دیگه که از کس دیگه ای تهیه من با مشکل مواجه بود که تیکت زدم فردا صبح بهم جواب دادن ولی اینشون درجا آنلاین بودن و خیال منو راحت کردن

در ضمن من دیروز برای سومین ماه سرویس رو تمدید کردم

از امگا هاست به خاطر خدمات و پشتیبانی شون تشکر می کنم و به امید پایداری همیشگی
    متاسفانه روز گذشته روز سختی بود هم واسه من هم واسه مشتریان سرور کانادا و هم برای آقای راستگو در دیتاسنتر هاست پولیس که ما سرورهای کانادامون رو از ایشون تهیه کردیم
    طبق گفته ایشون ۳ تا مشکل پشت سر هم دیروز اتفاق افتاد که باعث شد سرورها واسه مدتی از دسترس خارج بشن
    البته طبق اطلاعیه ای که توی سایت منتشر شده ایشون قول دادند تا چند روز آینده تدابیری اتخاد کنند که نه تنها شاهد این مشکلات نباشیم بلکه کیفیت بالاتری رو نیز تجربه کنیم. ما هم امیدواریم که کیفیت بالاتر بره
    ما همیشه روال کاریمون اینجوری بوده که صادقانه با مشتری برخورد کنیم و در مواقع اضطراری در کنار مشتری باشیم تا حداقل مشتری هم خیالش راحت باشه که ما پیگیر موضوع هستیم. مطمئنا مشتری هم ما رو درک خواهد کرد که همین اتفاق هم افتاد.
    رفتار حرفه ای شما نشون می ده که درک درستی از مشکلات دارید و این قابل تحسین هست. اگرچه به جرات می گم تمام مشتریان ما از افراد حرفه ای هستند و توی چنین شرایطی واقعا کمکمون کردند.
    باز هم از شما و تمام مشتریان عزیز بابت دیروز عذرخواهی و تشکر می کنم و من هم مثل شما امیدوارم که دیگه شاهد چنین مواردی نباشیم.

2. تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)